Multimediefjernkontroll

  Bla gjennom musikksamlingen umiddelbart

  SRM7500 er som en ekstra skjerm til multimedia-PCen. Den viser sangene i et praktisk oppsett, sortert etter artist, album eller sjanger i hånden. Den gir deg frihet til å velge musikken fra nær sagt hvor som helst hjemme.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bla gjennom musikksamlingen umiddelbart

Velg sanger med hånden

 • Du trenger ingen håndbok til oppsettet

  Til forskjell fra andre universelle fjernkontroller der det må legges inn en tresifret kode for å identifisere et merke og en enhet, har denne fjernkontrollen trinnvise instruksjoner på enheten for oppsett av utstyret, uansett merke.

 • Praktisk IR-læring fra en annen fjernkontroll

  Lærefunksjonalitet brukes om prosessen der en fjernkontroll fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskoder ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den originale fjernkontrollen ved å peke på den.

 • Kontroller opptil sju enheter av et utvalg på ti

  Du kan programmere og styre opptil 7 lyd-/bildeenheter fra nesten et hvilket som helst merke med den universelle 7-i-1 fjernkontrollen. Fjernkontrollen har IR-kodene til alle typer hjemmeunderholdningsenheter fra nesten alle merker. Denne ene fjernkontrollen kan erstatte fjernkontrollsamlingen.

 • Aktiviteter for å kontrollere flere enheter med ett knappetrykk

  I stedet for å styre komponentene en og en, blander den aktivitetsbaserte kontrollen de vanligste funksjonene til aktiviteter som "se en film" eller "lytt til CD". Når en bruker velger "se en film", inneholder én knapp alle de nødvendige kommandoene for å kunne begynne å se på en film, i stedet for at brukeren må ta for seg hver enkelt utstyrsdel – for eksempel DVD-spiller, TV og multimediemottaker. Slå på TVen, slå på forsterkeren og velg riktig inngang, slå på DVD-spilleren og begynn avspillingen.

 • Omfattende infrarød kodedatabase for de fleste enheter og merker

  En universell database med IR-koder er et arkiv med infrarøde koder som er innebygd i en bestemt fjernkontroll. Med denne funksjonen kan en fjernkontroll styre ulike enheter uten å måtte lære de enkelte signalene. Velg det riktige infrarøde kodesettet i databasen for enhetene du vil kontrollere, slik at du kan kontrollere nesten alle lyd/video-systemelementer på markedet i dag, uansett modell eller merke.

 • Naviger i musikkfilene dine uten å bruke TVen/skjermen

  Med valg av media på skjermen kan du vise og velge en sangliste, bilder og filmer fra PCen på LCD-skjermen på fjernkontrollen. Fjernkontrollen og USB-adapteren som følger med, har 2-veis RF-kommunikasjon som sørger for at innholdet på PCen sendes til fjernkontrollen. Du trenger ikke å slå på TVen eller skjermen for å vise menyen og velge favorittfilene.

 • Kan brukes gjennom vegger via den radiofrekvensbaserte USB-adapteren

  USB-adapteren er en adapter som kan kobles til enhetens USB-port, slik at det er mulig å styre enheten når den er i et kabinett eller i et annet rom. USB-adapteren og fjernkontrollen har en RF-modul. Adapteren og fjernkontrollen kommuniserer med hverandre ved hjelp av radiofrekvens. Kommandoene fra fjernkontrollen utføres via USB-adapteren og innholdet i MediaCenter-PCen vises på LCD-skjermen på fjernkontrollen via USB-adapteren.

 • Kompatibel med Media Center Edition, WMP10-11, iTunes 6–7

  For å sikre at du kan spille favorittfilene dine, enten det er Microsoft Media Center-utgaver (XP eller Vista), WMP10-11 eller iTunes 6–7, støttes alle disse formatene for å være synlige på LCD-skjermen på fjernkontrollen. De kan dermed også kontrolleres med fjernkontrollen.

 • Direkte tilgangstast for å kontrollere Microsoft Media Center-PCen

  Fjernkontrollen har en dedikert grønn Microsoft Media Center-knapp som gir tilgang til en dedikert Microsoft Media Center PC-meny.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i