Webkamera for bærbar PC

  Ditt globale web-kamera

  Gled deg over videoer og bilder av høy kvalitet med sanne 2,0 megapiksler. Med autofokusen får du skarpe bilder uten manuell justering, og vidvinkellinsen lar deg og familien få plass i det beste synsfeltet. Jeg er en flott og lett reisekamerat.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ditt globale web-kamera

Sanne 2,0 megapiksler

 • Digital Natural Motion for video uten flimring

  Digital Natural Motion for video uten flimring

  Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne flimmereffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i sendinger og filmmateriale. Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Sanne 2 megapiksler for video med høy kvalitet

  Antallet megapiksler er en viktig detalj når det gjelder bildekvalitet. 2,0 megapikslers CMOS-sensor gir deg en HD-kvalitet på videobildene som ikke tidligere har vært forbundet med web-kameraer.

 • Skype-video med sertifisert høy kvalitet

  Dette web-kameraet er sertifisert av Skype. På den måten kan du være sikker på at du får video og lyd med høy kvalitet, gratis ringetid og direktemeldinger til hvor som helst i verden.

 • Forbedret fotooppløsning til 8 megapiksler

  Web-kameraet gir deg flere detaljer med 8 megapikslers (programvareforbedring) oppløsning på bildene. Dette er høyt nok for å skrive ut bilder i posterstørrelse med høy oppløsning.

 • Autofokus for knivskarpe videoopptak og bilder

  Det sikrer knivskarpe videoopptak og bilder. Når bildesensoren oppdager en reduksjon i skarpheten, justerer autofokus raskt og nøyaktig linsen uten at du trenger å justere den manuelt. Nå er den også enda raskere på grunn av en ny fokuseringsalgoritme som er eksklusiv for Philips.

 • Med vidvinkellinsen får du plass til flere mennesker i bildet

  Vidvinkellinsen i høykvalitetsglass gir deg en større synsvinkel. Linsen virker på samme måte som en vidvinkellinse på et fotokamera, og den får flere personer med i bildet uten at det går ut over videokvaliteten.

 • Pixel Plus 2 for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Med Pixel Plus 2 vil web-kameraet alltid produsere naturlige, knivskarpe og utrolig detaljrike bilder. Alt takket være den kraftige Pixel Plus 2-prosessoren – innovativ TV-bildeteknologi anvendt på PC-video. Den øker antallet linjer og piksler, slik at du får best mulig bilde.

 • To innebygde mikrofoner forbedrer stereoopplevelsen

  La stemmen din høres naturlig i klar stereolyd. To innebygde retningsmikrofoner og Philips-patentert lydfeltteknologi gir en praktisk talt støy- og ekkofri sone. Bare stemmen til brukeren tas opp, og andre lyder minimeres.

 • Støyundertrykking og ekkoreduksjon

  Denne ypperlige støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen både i stille og bråkete omgivelser. I tillegg undertrykker den ekko, slik at den andre personen hører stemmen din mer tydelig.

 • Vedlagt klemme festes enkelt på den bærbare PCen og skjermen

  Vedlagt klemme passer både til bærbar PC og LCD-skjerm.

 • Ripesikkert beskyttende linsedeksel

  Det første web-kameraet som leveres med beskyttende linsedeksel som standard. Beskytter femelementersglasslinsen i høy kvalitet mot støv og riper når du er på farten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i