Web-kamera

  Web-kamera

  Ha det moro med vennene dine med videosamtale.

  Når du vil holde kontakten og ha det moro med venner og familie, er det ingenting som slår dette web-kameraet med hodesett. Du kan overraske dem med å erstatte den virkelige bakgrunnen med en virtuell bakgrunn. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ha det moro med vennene dine med videosamtale.

 • Legg til video og tale med topp kvalitet i samtalene

  Web-kameraet er utformet for å legge til video i Internett-samtalene, slik at du både kan se og høre venner og familie. Det fungerer enkelt og umiddelbart, og det er fullstendig fremtidssikret!

 • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • Innebygd digital mikrofon gir kvalitetslyd

  Den innebygde digitale mikrofonen gjør at du kan snakke naturlig og uhindret eller legge til lyd på et videoopptak.

 • 30 rammer per sekund video

  Med en oppdateringshastighet på 30 bilder per sekund får du naturlig video i bevegelse uten de hoppende bildene som noen web-kameraer produserer.

 • Presisjonsoptikksglass for forbedret kvalitet

  Skarp, klar og ren. Med presisjonsoptikksglass garanterer vi deg høy bildekvalitet til all slags bruk – fra bilder til videomeldinger. De ferdige linsene er belagt med en spesiell film som forlenger levetiden og beskytter dem mot slitasje og oppsamling av støv.

 • Stabil montering på alle skjermer, bærbare og stasjonære

  Det multifunksjonelle stativet gjør det enkelt å montere web-kameraet på alle skjermer, bærbare datamaskiner og flater.

 • Opprett V-meldinger og kontroller web-kameraet med VLounge Premium

  Opprett og send V-meldinger på sekunder. VLounge er sofistikert programvare for å ta, håndtere og arkivere bilder og videoklipp med bare noen få museklikk. Du kan også bruke den til å drive ansiktssporing og digital zoom for maksimal kontroll.

 • Kom raskt i gang med VLounge med QuickLaunch-knapp

  Hvis du vil starte VLounge, trykker du bare på QuickLaunch-knappen

 • Kompatibel med MSN, Skype og andre gratis meldingstjenester

  Web-kameraet og programvaren er utformet med tanke på alle meldingssystemer. Legg til video i Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis meldingstjenester. Det fungerer også med Windows Messenger og NetMeeting for videokonferanser med flere personer, og det er utformet for å være fremtidssikret.

 • Fotograferingsknapp for umiddelbare bilder

  Med et enkelt knappetrykk tar web-kameraet et bilde automatisk, og som er klart til å legges til i e-postmeldinger og dokumenter og på websider.

 • Multimediehodesett og stangmikrofon gir best lydkvalitet

  Det matchende multimediehodesettet som leveres med dette web-kameraet, gjør det enklere og mer behagelig å videochatte og delta andre interaktive aktiviteter på Internett. Det har en stangmikrofon som gir den beste lydkvaliteten ved at stemmen blir tatt opp på samme nivå, uansett hvor du beveger deg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i