Web-kamera

  Videochatting med høyere oppløsning

  Med den svarte overflaten og den nette utformingen tar dette web-kameraet seg like godt ut som høyoppløsningsbildene det tar. En solid fot gjør at kameraet kan festes sikkert på alle skjermer, slik at du kan vri kameraet 360° for å filme den delen av rommet du ønsker. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Videochatting med høyere oppløsning

 • Fotograferingsknapp for umiddelbare bilder

  Med et enkelt knappetrykk tar web-kameraet et bilde automatisk, og som er klart til å legges til i e-postmeldinger og dokumenter og på websider.

 • Automatisk bildeoptimalisering for fantastisk bildekvalitet

  Med automatisk bildeoptimalisering kan du få mest mulig ut av web-kameraet ved å justere kameraet og bildeinnstillingene automatisk til å passe med lysforholdene.

 • 30 rammer per sekund video

  Med en oppdateringshastighet på 30 bilder per sekund får du naturlig video i bevegelse uten de hoppende bildene som noen web-kameraer produserer.

 • Frittstående ekstern mikrofon for mange opptaksmuligheter

  Med en separat ekstern mikrofon har du muligheter til å plassere den der den vil ta opp stemmen din best, slik at videochattingen blir avslappet og enkel å forstå. Nå kan du legge til lyd med høy kvalitet i videoklipp eller web-samtaler.

 • Super VGA-oppløsning for bilder med høy kvalitet

  Web-kameraet tar bilder med VGA-kvalitet (Video Graphics Array) (640 x 480) og flimmerfrie videoklipp for videomeldinger. Med VGA-oppløsning blir web-kameraet et profesjonelt kamera. Legg bilder med høy kvalitet inn i dokumenter, på websider og i e-postmeldinger på et øyeblikk, eller skriv ut bilder med fotografikvalitet.

 • Vri kameraet 360° på svingleddet

  Få enkel web-kamerafrihet med denne nyttige svingleddutformingen. Vri kameraet 360° i alle retninger for å filme hvor som helst i rommet uten at du trenger å bevege på web-kameraet.

 • Ta, arkiver og håndter bilder og videomeldinger med VLounge

  Programvare som gjør det enkelt å ta, behandle og arkivere fotografier og videoklipp. Med noen få museklikk kan du opprette og sende videomeldinger. Denne programvarepakken inneholder alt du trenger for å utnytte Philips web-kameraet ditt til fulle.

 • Kompatibel med MSN, Skype og andre gratis meldingstjenester

  Web-kameraet og programvaren er utformet med tanke på alle meldingssystemer. Legg til video i Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis meldingstjenester. Det fungerer også med Windows Messenger og NetMeeting for videokonferanser med flere personer, og det er utformet for å være fremtidssikret.

 • Installation manager for enkelt oppsett

  Installer web-kameraet på sekunder med den nyttige Installation Manager. Bare følg de enkle, trinnvise instruksjonene, og du får satt opp web-kameraet slik at det passer perfekt til datamaskinen.

 • Stabil montering på alle skjermer, bærbare og stasjonære

  Det multifunksjonelle stativet gjør det enkelt å montere web-kameraet på alle skjermer, bærbare datamaskiner og flater.

 • Dreibar linse for perfekt fokusering og naturlige bilder

  Roterende linse for perfekt fokusering og naturlige bilder. Du kan få riktig kameravinkel raskt og enkelt uten at du må sette noe under den for å endre hellingen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i