basestasjon for trådløs ADSL

  basestasjon for trådløs ADSL

  Smart og enkelt med trådløs bredbåndstilkobling

  Med Philips Wi-Fi-produkter kan du sende, styre og motta trådløse signaler og utnytte det oppkoblede hjemmenettverket ditt til fulle. Få tilgang til datamaskiner, andre Wi-Fi-kompatible enheter og bredbåndsforbindelse til favorittinnholdet ditt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

basestasjon for trådløs ADSL

11b/g, ADSL SNA6500/00 Finn lignende produkter

Smart og enkelt med trådløs bredbåndstilkobling

Trådløs bredbåndstilkobling for hjemmet ditt

 • Koble flere PCer til én trådløs basestasjon

  Få mer ut av ett Internett-abonnement ved å koble til mer enn én PC. Alle trådløse basestasjoner fra Philips gir automatisk Internett-tilgang fra alle tilkoblede PCer i huset!

 • Flere brukere kan ha tilgang til Internett samtidig

  Den trådløse basestasjonen fra Philips kan dele en kablet/trådløs bredbåndstilkobling til hjemmenettverket. Du kan bruke en kablet eller trådløs tilkobling til å koble til PCer, Streamium-enheter eller andre PC-produkter til Internett

 • Integrert ADSL-modem

  Innebygd ADSL-modem: Den trådløse ADSL2-basestasjonen inneholder to sentrale teknologier: ADSL2 og Wi-Fi 802.11g. ADSL2-basestasjonen har et integrert ADSL2-modem som gir deg høyhastighets Internett-tilgang. Denne enheten fungerer samtidig som den vanlige telefonlinjen. En innebygd Wi-Fi 802.11g-modul lar deg koble flere PCer trådløst til ADSL-abonnementet. Den avanserte teknologien gir deg den siste versjonen av brannmur, foreldrekontroll, krypteringer og mer. Dette skal sikre hjemmenettverket ditt.

 • Kontinuerlig høyhastighets trådløs tilkobling

  Høyhastighets ytelse gir utrolig rask dataoverføring og datatilgang. Dette kan forhindre lang ventetid på tilgang til alle typer data.

 • Veiviseren for oppsett hjelper deg gjennom installeringen

  Veiviseren for oppsett gir deg trinnvise instruksjoner som hjelper deg med å installere den trådløse basestasjonen fra Philips. Når installeringen er fullført, er hjemmenettverket klart for tilkobling av annet Wi-Fi-utstyr i huset.

 • Internett- og telefonstøtte

  Du kan gå på Internett eller ringe for å få svar på spørsmål du har om produktet. Ulike språk støttes både på Internett og på telefon. Webområdet for Philips-støtte har et forum der du finner mer informasjon og svar på de vanligste spørsmålene.

 • Oppsettsalternativer for enkel eller avansert installering

  Den trådløse basestasjonen fra Philips viser alternativene "enkel" eller "avansert" i det web-baserte grensesnittet. Når du har gjort et valg, blir du automatisk hjulpet gjennom innstillingene på basestasjonen. Programmet gir deg en hurtiginstallasjon og en tilkobling. Avansert installering hjelper deg gjennom flere innstillinger for trådløs tilkobling, brannmur, foreldrekontroll osv.

 • Beskyttelse med høyt sikkerhetsnivå

  Trådløs sikkerhet fra Wi-Fi. I noen tilfeller kan WAP, WEP eller Tkip være det eneste du trenger for å beskytte trådløse data. WEP er tilgjengelig i krypteringsmodiene 40-bit (også kalt 64-bit) eller i 108-bit (også kalt 128-bit). Siden 108-bit kryptering gir en lengre algoritme som det tar lengre tid å dekode, kan den gi bedre sikkerhet enn enkel 40-bit (64-bit) kryptering.

 • Avansert brannmurbeskyttelse

  En brannmur er et program som kontinuerlig kjører i bakgrunnen på den trådløse basestasjonen fra Philips. Brannmuren beskytter nettverket mot Internett-angrep. Innstillinger som FTP, DMZ og mange andre kan angis via veiviseren for oppsett

 • Foreldrekontrollalternativer

  Den trådløse basestasjonen fra Philips bruker enkle foreldrekontrollfunksjoner som URL-blokkering, domeneblokkering og IP-adresseblokkering. Dette kan enkelt utføres i det intuitive, web-baserte grensesnittet til den trådløse basestasjonen fra Philips. Det er støtte for flere filtreringsfunksjoner basert på webområdets domenenavn, URL og/eller IP-adresse når du er på Internett.

 • Få tilgang til Internett, filer, musikk og mer overalt i huset

  Den trådløse basestasjonen fra Philips kan kobles til bredbåndstilkoblingen til Internett og gir PCen og andre klienter kablet eller trådløs tilgang til tjenester som fildeling og streaming av filer, musikk, video og bilder.

 • Trådløs nettverkstilkobling gir fleksibilitet

  Trådløs tilkobling gir deg mulighet til å installere én eller flere PCer eller klienter der du vil i huset. Brukere av bærbare datamaskiner kan til og med sitte i hagen og være tilkoblet Internett eller kontor- eller hjemmenettverket.

 • Kan kobles til alle Wi-Fi-enheter

  Wi-Fi-sertifisering gjør at du kan kommunisere med alle andre Wi-Fi-produkter. Wi-Fi-komitéen består av Philips, Microsoft, IBM, Dell og noen andre som setter bransjestandarder.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i