Hylse for bærbar PC

    Bær meg komfortabelt

    Philips' hylse for nett-PC beskytter den bærbare PCen når du er på farten, samtidig som den er så stilig at den passer inn hvor som helst. Og med myke, polstrede håndtak føles det alltid komfortabelt å bære PCen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hylse for bærbar PC

34 cm (13, 3"), med CarryComfort SLE1300RN/10 Finn lignende produkter

Bær meg komfortabelt

med neoprenmateriale som beskytter mot riper

  • Mykt, polstret håndtak – for komfortabel bæring

    Mykt, polstret håndtak – for komfortabel bæring

    Det å transportere den bærbare PCen kan ofte være en ukomfortabel opplevelse, men med det myke, polstrede håndtaket til Philips' hylse for nett-PC vil du aldri mer oppleve at håndtaket gnager i hånden din.

  • Utvendig rom med glidelås – for ekstra oppbevaring

    Utvendig rom med glidelås – for ekstra oppbevaring

    Ofte må du ta med deg mer enn bare den bærbare datamaskinen, fra strømadaptere til kabler og tilbehør. Med det utvendige rommet med glidelås på Philips' hylse for nett-PC kan du ta med det du trenger, uansett hvor du skal.

  • Gummiert ripesikker glidelås

    Gummiert ripesikker glidelås

    Den bærbare PCen kan få riper av glidelåsen når du legger den ned i hylsen. Philips' hylse for nett-PC har en gummiert glidelås som reduserer sjansen for at den bærbare PCen ripes opp.

  • Kompakt neoprenmateriale som er holdbart og vanntett

    Du trenger aldri mer å bekymre deg for at den bærbare datamaskinen skal bli ripet opp under transport. Med Philips' slanke hylse for nett-PC i neoprenmateriale kan du ta med deg den bærbare PCen din uansett hvor du skal, og beskytte den mot riper. Den er til og med vanntett.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i