Trådløs musikkadapter

  Trådløs musikkadapter

  Spill av mine nedlastede sanger

  Beveg deg bort fra PCen. Nå kan du lytte til den digitale PC-musikksamlingen og til Internett-radio på lydanlegget ditt hjemme. Lytt til musikk akkurat slik den skal være.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Spill av mine nedlastede sanger

 • Hør på Internett-radiostasjoner som passer humøret

  Hør på Internett-radiostasjoner som passer humøret

  Den omfattende samlingen av gratis Internett-radiostasjoner sikrer en uendelig kilde av musikk med høy kvalitet som passer humøret.

 • Oppbevar musikken på PCen mens du lytter til den i et annet rom

  Oppbevar musikken på PCen, og spill den av trådløst på lydsystemet.

 • Integrer lydsystemet i det trådløse hjemmenettverket

  Få nye muligheter med hjemmenettverket, og spill musikken på lydsystemet. Finn musikken som passer best til humøret ditt, i samlingen.

 • Spill sangene dine, også de som er kjøpt på Internett

  Digital distribusjon gjør det enkelt å få tilgang til favorittmusikken din når som helst. Takket være innhold som er beskyttet av Windows Media DRM 10, får du enda større fleksibilitet og valgfrihet. Windows Media DRM 10 sørger for underholdning og valgfrihet ved å gi deg mulighet til å hente og/eller overføre abonnementsinnhold til enhetene dine.

 • Lytt til Internett-radio uten PC.

  Legg til flere radiostasjoner i det gjeldende lydsystemet ved å koble deg direkte til Internett-radiostasjonen via bredbåndstilkoblingen til Internett.

 • Spill av Internett-radiostasjoner i WMA- og MP3-format

  Internett-radiostasjoner kan bruke både WMA- og MP3-format for sine kringkastingstjenester. Både WMA- og MP3-formatet støttes slik at det tilgjengelige antallet Internett-radiostasjoner ikke begrenses.

 • Digital musikkbehandling gir den beste lydkvaliteten

  Den digitale musikken sendes i digitalt format til musikkmottakeren og behandles via den digitale lydprosessoren slik at du får best mulig lydkvalitet på lydsystemet.

 • Støtter formatene WMA, WMA-DRM og MP3

  Velg blant flere lydformater når du lagrer musikksamlingen og nedlastede sanger på PCen. Spill deretter av musikken på lydanlegget. Avspilling av musikkformatene WMA, WMA-DRM og MP3 støttes.

 • Blå bakgrunnsbelysning på LCD-skjermen for enkel navigering

  Integrert LCD-skjerm med blå bakgrunnsbelysning gjør det enklere å navigere gjennom musikksamlingen.

 • Kan oppgraderes på Internett for å holde produktet anvendelig

  Nye funksjoner og medieformater som lastes ned automatisk over Internett via en bredbåndsforbindelse og direkte til enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i