Støyundertrykkende hodetelefoner

  75 % mindre bakgrunnsstøy

  Reduser irriterende bakgrunnsstøy og nyt musikken i fred og ro – med disse førsteklasses hodetelefonene som aktivt reduserer bakgrunnsstøy med så mye som 75 %. Ideelle til bruk i fly og på tog.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

75 % mindre bakgrunnsstøy

Aktiv støyundertrykking

 • Kompakt elektronikk reduserer uønsket bakgrunnsstøy med 75 %

  Smart støyreduksjonsteknologi gjør at du kan skru ned lydnivået uten at lytteopplevelsen forstyrres av omgivelsesstøy. Den er spesielt effektiv for fjerning av lavfrekvente lyder, for eksempel støy fra flymotorer, slik at du kan lytte til rolig musikk om bord i fly, tog eller lignende steder uten å høre en distraherende summing i bakgrunnen. Denne teknologien skaper faktisk en bølgeform som tilsvarer støyen, men den er omvendt av den uønskede støyen slik at den effektivt stenger den ute.

 • Myke øreputer gir en perfekt forsegling for perfekt lyd

  Øreputene er myke og gjør at høyttaleren omslutter øret for å gi en perfekt forsegling og flott lyd. Hodetelefonene gir veldig lite press på ørene, og de er behagelige å bruke i lange perioder.

 • Treveis justering for personlig tilpasning

  Den treveis justeringen inkluderer en fleksibel hengsel som gjør det mulig å dreie 360 grader, og en gummiert ørebøyle med tre posisjoner. Denne gjør det behagelig og sikkert å ha på seg ørebøylen i time etter time.

 • Fleksibel gummibøyle med en komfortabel og sikker passform

  Gummibøylene har et glisikkert håndtak slik at den sitter ekstra sikkert og komfortabelt i flere timer. Ideell for aktive mennesker.

 • Slank og lett kontrollboks for justering av effekt og volum

  En slank kontrollboks er plassert på hodetelefonledningen slik det er praktisk å justere volumet og slå av og på funksjonen for støyregulering. En lysende strømindikator minner deg på at du må slå av produktet når det ikke er i bruk. Dermed forlenges batteriets levetid.

 • En 1,2 m lang ledning som er ideell for utendørs bruk

  En ideell ledningslengde som gir deg frihet til å ha lydenheten hvor du vil.

 • Ensidig ledning reduserer ledningskrøll og gjør bruken mer praktisk

  Av praktiske hensyn er ledningen bare koblet til den ene siden. Du unngår ledningskrøll, og det er lettere å rulle sammen ledningen etter bruk.

 • Adapter for tilkobling til underholdningssystem om bord i fly

  Koble dine egne hodetelefoner til underholdningssystemer om bord i fly. Adapteren konverterer vanlige doble monojack-kontakter til en stereojack-kontakt for hodetelefoner.

 • 3,5-6,35 mm adapter som kan kobles til alle typer lydenheter

  Med denne adapteren kan du bruke hodetelefonen på utstyr med 3,5 eller 6,35 mm jack-kontakter. Dermed kan du bruke flere lydenheter.

 • Batteri medfølger slik at produktet kan tas i bruk straks

  Du trenger ikke å kjøpe batteri for å komme i gang. Bare sett inn batteriet, og du er klar!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i