Hodesett med bøyle

  Hodesett med bøyle

  Klar lyd

  Med disse hodetelefonene kan du virkelig nyte transparent lyd med klare, høye toner, dyp bass og støyisolering. Den integrerte mikrofonen og svarknappen fanger opp stemmen din helt klart. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klar lyd

Med universell mikrofon

 • En 1,2 m lang ledning som er ideell for utendørs bruk

  En ideell ledningslengde som gir deg frihet til å ha lydenheten hvor du vil.

 • 40 mm høyttalerdriver for forvrengningsfri lyd

  Høyttalerdriveren på 40 mm er laget av komposittmaterialet mylar, som gir et høyfølsomt, men likevel kraftig element som gjengir lyd uten hørbar forvrengning.

 • Lukket typedesign lukker ute støy fra omgivelsene

  Lyder rundt deg stenges helt ute, mens lyd fra hodetelefonene blir værende i et forseglet kammer, slik at lydkvaliteten blir perfekt. Dette gjør at hodetelefonene passer utmerket til overvåking av livemusikk eller innspillinger.

 • Øreputer som forbedrer brukskomforten og bassgjengivelsen

  Den spesielle formen og de luksuriøse materialene som brukes i øreputene til disse Philips-hodetelefonene, sikrer en perfekt tilpasning for maksimal komfort. De forhindrer også lydlekkasje og forsterker bassytelsen. Øreputene er formet på en slik måte at de omslutter øret perfekt.

 • Nyt den beste ytelsen i klassen og optimal lydkvalitet

  Akustisk design og høykvalitetsdrivere sørger for den beste lydytelsen i klassen.

 • Fleksibelt, solid hodebånd

  Hodetelefoner for utendørs bruk må være solide for å håndtere den røffe behandlingen og slitasjen som følger med et liv på farten. Harde materialer er derimot sjeldent behagelige å ha på. Dette hodebåndet bruker svært solid polymer, som er robust, men fleksibel nok til å være komfortable å bruke. Du kan til og med vri båndet uten å brekke eller deformere det.

 • Selvjusterende indre hodebånd for komfortabel tilpasning

  Det indre hodebåndet til disse Philips-hodetelefonene gjør det enkelt å finne perfekt tilpasning til hodet. Mekanismen justeres automatisk slik at båndet føles komfortabelt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i