iPhone-hodesett med fjernkont. og mik.

  Made for iPod

  iPhone-hodesett med fjernkont. og mik.

  Lykkelig komfortabel

  Med de myke, gelépolstrede høyttalerhylstrene og en design som sitter godt i ørekanalen, er dette hodesettet perfekt for deg. Og med den integrerte fjernkontrollen med mikrofon har du kontroll ved fingertuppene uten at du må ta frem iPhone.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lykkelig komfortabel

for iPhone

 • In-line-fjernkontroll med mikrofon, volum og kontroll

  Vil du hoppe over en sang? Endre volumet? Godta eller avvise en samtale? Spille inn et talenotat? Fjernkontrollen har en sensitiv mikrofon i tillegg til volumkontroller og funksjoner for samtale og å hoppe over sanger. Den kan også utløse talekontroll. Med dette hodesettet har du kontroll ved fingertuppene – du trenger ikke å ha iPhone eller iPod tilgjengelig for å låse opp skjermen.

 • Lykkelig komfortabel med geléhus

  Disse hodetelefonene er utformet for deilig komfort, og de er pakket inn i et geléhylster. Det myke hylsteret formes forsiktig til formen av det ytre øret ditt, og dermed blir dette favoritthodetelefonene dine.

 • Nøyaktig lyd

  Ergonomisk utformet for å gi nøyaktig lyd direkte inn i øret ditt. En perfekt forsegling holder støyen ute for ren fordypning i musikk og samtaler.

 • Enestående støyisolering gir kvalitetslyd ved lavt volum

  Du behøver ikke lenger skru opp volumet på bråkete steder. Det vinklede akustiske røret og de perfekt formede øretelefonene fjerner bakgrunnsstøy betydelig, og gir derfor den samme kvalitetslyden ved lavt volum og forlenger batteriets levetid.

 • Bæreveske som beskytter hodetelefonen når det ikke er i bruk

  Vesken er den mest praktiske måten å ta vare på hodetelefonen og unngå ledningskrøll på når på den ikke brukes.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i