Øretelefoner

  Presis retningsbestemt lyd

  Disse ergonomiske hodetelefonene med den unike designen med vinklet akustisk rør ble laget etter omfattende undersøkelser. De har naturlig passform og sender presis lyd rett til trommehinnen, slik at musikken blir helt uten forvrengninger.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Presis retningsbestemt lyd

fra mobiltelefonen

 • Luftventiler for turbo-bass gir den dypeste og fyldigste bassen

  Luftventiler for turbo-bass gir den dypeste og fyldigste bassen

  Luftventiler for turbo-bass gjør luftbevegelser mulig, slik at den dypeste og rikeste bassen gjengis i Hi-Fi.

 • Kjempemyke gummideksler for behagelig komfort

  Det kjempemyke gummimaterialet på gummidekslene er behagelig å ta på og tilpasses enkelt til øret. I øret-hodetelefoner har aldri vært så komfortable.

 • Delte kabler gir praktisk tilkobling av fjernkontroll

  Denne standardkabelen har et 3,5 mm støpsel i den ene enden og en 3,5 mm kontakt i den andre for å gi deg større bevegelsesfrihet med hodetelefoner.

 • Et vinklet akustisk rør leder retningsbestemt og nøyaktig lyd

  Det vinklede akustiske røret er designet med utgangspunkt i krumningene i den menneskelige øregangen slik at lydbølgene fra høyttaleren ledes direkte til trommehinnen med høyest kvalitet

 • Behagelige deksler til øret i silikongummi for langvarig komfort

  Dekslene til øret er laget av et ekstra mykt silikonmateriale som føles helt fantastisk og sitter godt i øret. De er så behagelige at du ikke vil ha lyst til å ta dem av igjen.

 • Ergonomisk i-øret-design for størst mulig komfort og tettsittende passform

  Vinklet akustisk rør er ergonomisk utformet etter anatomien i menneskets ørekanal. Den passer så perfekt og komfortabelt i øret at du kan ta den på og bare glemme at den er der.

 • Enestående støyisolering gir kvalitetslyd ved lavt volum

  Du behøver ikke lenger skru opp volumet på bråkete steder. Det vinklede akustiske røret og de perfekt formede øretelefonene fjerner bakgrunnsstøy betydelig, og gir derfor den samme kvalitetslyden ved lavt volum og forlenger batteriets levetid.

 • Forlengelsesledning gir ekstra kabellengde når du trenger det

  Med den ekstra lengden som forlengelsesledningen gir, har du mer bevegelsesfrihet uten at du trenger å bære lydkilden med deg. Du kan også tilpasse kabellengden til ditt behov.

 • Praktisk veske som gjør det enkelt å oppbevare hodetelefonene og kabelen.

  Denne praktfulle lille vesken med glidelås både ser kul ut og gir praktisk oppbevaring til hodetelefonene og kabelen når de ikke er i bruk.

 • Nøyaktig justerte høyttalere spiller av en stor frekvensrekkevidde

  Akustisk justerte høyttalerdrivere som er nøye utformet for å spille av størst mulig frekvensrekkevidde i et opptak, slik at du får dyp og fyldig bass og krystallklar diskant i all musikk du hører på

 • Mikrofonvennlig kabellengde

  Kabellengden til disse hodetelefonene er utformet for å optimalisere oppfangingen av lyd fra mikrofonen på hodesettkontakten. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til disse hodetelefonene kombinert med en hodesettkontakt. Hodesettkontakter gjør at standard hodetelefoner (uten mikrofon og med standard 3,5 mm hodetelefonplugg) kan brukes med en mobiltelefon. De leveres ofte med mobiltelefoner, men kan også kjøpes separat. For de fleste mobiltelefonmerker er Philips SHH1XXX-hodesettkontakter tilgjengelig. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til mobiltelefonen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i