Hodetelefoner med hodebånd

  Hodetelefoner med hodebånd

  Transparent lyd

  Gled deg over transparent lyd med klare høye toner, dyp bass og støyisolering. Det svært solide hodebåndet av polymer er utrolig fleksibelt og uknuselig. Det polstrede og selvjusterende indre båndet sitter komfortabelt på hodet.

 • Transparent lyd

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Transparent lyd

til mobiltelefonen

 • Med Bass Beat-kanaler beveger luften seg for bedre lyd

  Bass Beat-kanaler beveger luften for bedre lyd med en dyp og fyldig bass.

 • Selvjusterende indre hodebånd

  Vanligvis kan hodetelefoner som du bruker utendørs, justeres ved å skyve et utvidbart hodebånd dit du vil ha det. Dette kan være upraktisk, siden det vanligvis må gjøres hver gang du bruker hodetelefonene. Få musikken raskere og enklere i øret med det fleksible, selvjusterende indre hodebåndet til disse hodetelefonene. Det justerer seg automatisk til hodets form og størrelse.

 • Fleksibelt, solid hodebånd

  Hodetelefoner for utendørs bruk må være solide for å håndtere den røffe behandlingen og slitasjen som følger med et liv på farten. Harde materialer er derimot sjeldent behagelige å ha på. Dette hodebåndet bruker svært solid polymer, som er robust, men fleksibel nok til å være komfortable å bruke. Du kan til og med vri båndet uten å brekke eller deformere det.

 • Mikrofonvennlig kabellengde

  Kabellengden til disse hodetelefonene er utformet for å optimalisere oppfangingen av lyd fra mikrofonen på hodesettkontakten. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til disse hodetelefonene kombinert med en hodesettkontakt. Hodesettkontakter gjør at standard hodetelefoner (uten mikrofon og med standard 3,5 mm hodetelefonplugg) kan brukes med en mobiltelefon. De leveres ofte med mobiltelefoner, men kan også kjøpes separat. For de fleste mobiltelefonmerker er Philips SHH1XXX-hodesettkontakter tilgjengelig. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til mobiltelefonen.

 • Enestående støyisolering gir kvalitetslyd ved lavt volum

  Du behøver ikke lenger skru opp volumet på bråkete steder. Det vinklede akustiske røret og de perfekt formede øretelefonene fjerner bakgrunnsstøy betydelig, og gir derfor den samme kvalitetslyden ved lavt volum og forlenger batteriets levetid.

 • Ensidig ledning reduserer ledningskrøll og gjør bruken mer praktisk

  Av praktiske hensyn er ledningen bare koblet til den ene siden. Du unngår ledningskrøll, og det er lettere å rulle sammen ledningen etter bruk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i