Hodetelefoner med ørebøyle

  Kraftig bass for mobiltelefoner

  Disse justerbare hodetelefonene med ørebøyle og ørepropper med luftfylt polstring er svært komfortable ved aktiv bruk, og de gir deg kraftig lyd, forsterket av akustiske dypbass-kanaler, rett i øret. Akustikken og lengden på ledningen er spesielt tilpasset bruk med mobiltelefoner.

 • Kraftig bass for mobiltelefoner

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftig bass for mobiltelefoner

Sikkert grep med justerbare, myke ørebøyler

 • Skyvekontroll uten sammenviklinger

  Skyvekontroll uten sammenviklinger

  Når du oppbevarer hodetelefoner, er det fare for kabelrot hvis de ikke oppbevares forsiktig. Dette gjør det tungvint å oppbevare hodetelefonene og gjøre dem klar til bruk. Du skyver ganske enkelt skyvekontrollen uten sammenviklinger mot øretelefonene, slik at du holder de to øretelefonkablene enkelt sammen og minimerer faren for at kablene vikler seg sammen.

 • Med Bass Beat-kanaler beveger luften seg for bedre lyd

  Bass Beat-kanaler beveger luften for bedre lyd med en dyp og fyldig bass.

 • Sikkert grep med justerbare, myke ørebøyler

  Disse myke ørebøylene kan enkelt justeres til forskjellige størrelser ved å skyve den innerste gummidelen av ørebøylen opp eller ned. Dette kan også gjøres mens du bruker hodetelefonene, slik at de sitter godt og komfortabelt i alle situasjoner.

 • Holder seg komfortabelt på plass i øret når du er på farten

  Enten du er ute og jobber, sykler eller deltar i andre aktiviteter, sitter denne hodetelefonen komfortabelt på plass i øret.

 • Ekstremt holdbar konstruksjon som forlenger produktlevetiden

  Du kan være sikker på at de får lang levetid fordi de er laget av sterke materialer for å tåle hardhendt bruk .

 • Mikrofonvennlig kabellengde

  Kabellengden til disse hodetelefonene er utformet for å optimalisere oppfangingen av lyd fra mikrofonen på hodesettkontakten. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til disse hodetelefonene kombinert med en hodesettkontakt. Hodesettkontakter gjør at standard hodetelefoner (uten mikrofon og med standard 3,5 mm hodetelefonplugg) kan brukes med en mobiltelefon. De leveres ofte med mobiltelefoner, men kan også kjøpes separat. For de fleste mobiltelefonmerker er Philips SHH1XXX-hodesettkontakter tilgjengelig. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til mobiltelefonen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i