Digitale, trådløse hodetelefoner

  Trådløs musikk

  Med denne hodetelefonen får du frihet til å se på TV og høre på musikk rundt om i huset. Digital overføring gir feilfritt mottak og god lyd. Dreiefunksjon for øredeksler og selvjusterende indre hodebånd sørger for ekstra tilpasning og komfort.

 • Trådløs musikk

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs musikk

Lett og komfortabel hodetelefon

 • Rask ladefunksjon for rask opplading

  Rask ladefunksjon for rask opplading

  Med den smarte og raske ladefunksjonen kan batteriet lades helt opp på kort tid. Den gjenværende batterikapasiteten i batteriet fastslås av en intern krets, slik at innkommende spenning kan optimaliseres for rask opplading mens du samtidig får maksimal levetid på batteriet.

 • Oppbevar mottakeren på den praktiske dokkingstasjonen

  Oppbevar mottakeren på den praktiske dokkingstasjonen

  Dokkingstasjonen er et praktisk, skreddersydd oppbevaringssted for mottakeren når den ikke brukes, og på noen modeller sørger den dessuten for batterilading.

 • Dreiefunksjon for øredeksler for komfortabel tilpasning

  Dreiefunksjon for øredeksler for komfortabel tilpasning

  Når øredekslet sitter perfekt på øret, stenges bakgrunnsstøyen ute og lydopplevelsen blir bedre. Siden du kan bevege øredekslet både oppover og nedover og til høyre og venstre side, kan det tilpasses slik at det sitter optimalt og behagelig.

 • Krystallklar (2,4 GHz) digital overføring

  Den digitale overføringen på 2,4 GHz forhindrer komprimering og tap av data mellom senderen og hodetelefonene. De digitale signalene konverteres til analoge signaler ved slutten av overføringsprosessen. Sluttresultatet er utrolig lydkvalitet, med myk akustikk og minimalt tap av data.

 • Akustisk justerte høyttalere for fremragende lydkvalitet

  Akustisk innstilte høyttalere produserer ren og balansert lyd med uovertruffen klarhet og presisjon både i høye toner og dyp bass.

 • Selvjusterende indre hodebånd for komfortabel tilpasning

  Det indre hodebåndet til disse Philips-hodetelefonene gjør det enkelt å finne perfekt tilpasning til hodet. Mekanismen justeres automatisk slik at båndet føles komfortabelt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i