Bluetooth

  Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

  Trådløs, klar lyd

  SHB6250-hodetelefonene fra Philips er slanke, bærbare og sammenleggbare, og de har bluetooth-tilkobling. De er perfekte å ta med seg på farten og gir deg fyldig bass og klare toner uten at du trenger å styre med ledninger som vikler seg sammen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

Elementer på 40 mm / lukket bakside, Hodetelefoner SHB6250/00 Finn lignende produkter

Trådløs, klar lyd

kvitt deg med kablene, ikke kvaliteten

 • Justerbare øredeksler og hodebånd for perfekt passform

  Justerbare øredeksler og hodebånd for perfekt passform

  Hodetelefonene er ergonomisk utformet for å passe deg perfekt, takket være justerbare øredeksler og justerbart hodebånd – for å gi ekte komfort og sikkerhet når du er på farten.

 • Bluetooth-teknologi som frir deg fra ledninger og er praktisk

  Bluetooth-teknologi som frir deg fra ledninger og er praktisk

  Par hodetelefonene med alle Bluetooth-enheter for å få krystallklar musikk – trådløst. Selv når batteriene er tomme, trenger ikke musikkopplevelsen å ta slutt. Det er bare å koble til kabelen og la musikken spille videre.

 • Lukket akustisk system for optimal isolasjon

  Lukket akustisk system for optimal isolasjon

  Designen med lukket bakside isolerer musikken fra en hvilken som helst ekstern lydkilde, slik at du kan nyte alle de fine detaljene og den fyldige bassen fra den opprinnelige innspillingen.

 • NFC-tilkobling med ett trykk for enkel paring

  NFC-tilkobling med ett trykk for enkel paring

  Enkel NFC-paring lar deg koble Bluetooth-hodetelefonene med en hvilken som helst Bluetooth-aktivert enhet – med bare ett trykk.

 • Trådløs kontroll og nytelse av musikk og samtaler

  Trådløs kontroll og nytelse av musikk og samtaler

  Du parer ganske enkelt smartenheten med hodetelefonene ved hjelp av Bluetooth og gleder deg over bevegelsesfrihet og krystallklar lyd på musikk og telefonsamtaler – uten ledninger. Intuitive knapper gjør at du har enkel ettrykkskontroll over musikk og innkommende eller utgående anrop.

 • 40 mm neodymdrivere for dyp bass og klar lyd

  40 mm neodymdrivere for dyp bass og klar lyd
 • Lette hodetelefoner for langvarig brukskomfort

  Hodetelefonene er utformet med lette, men samtidig slitesterke og komfortable materialer. Du merker knapt at du har dem på deg, og kan nyte musikk i timevis.

 • Slank sammenleggbar design gir enkel oppbevaring på farten

  Bluetooth-hodetelefonene har en smart utforming som gjør at de enkelt kan legges sammen, slik at det er enkelt å ta dem med seg og oppbevare dem. Nøye utvalgte komponenter, inkludert hengsler som gjør at hodetelefondelene enkelt kan beveges, gjør disse hodetelefonene til den perfekte følgesvennen på reisen.

 • Aktiver Siri og Google Now med et knappetrykk på øreklokken

  De nyeste Bluetooth-hodetelefonene fra Philips er kompatible med Siri og Google Now, noe som gjør det enda enklere å bruke den virtuelle assistenten. Alt du trenger å gjøre, er å trykke på knappen på øreklokken for å aktivere Siri på iPhone eller Google Now på Android-enheter.

Se alle spesifikasjoner
 • Faktiske resultater kan variere

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i