• Ikke gå glipp av en samtale, ikke mist takten

  Bluetooth

  Bluetooth-stereohodesett

  SHB6110/00 Finn lignende produkter

  Lytt til trådløs stereomusikk og bytt til samtaler uten problemer. Opplev fyldig, levende lyd med integrert FullSound digital lydforbedring. Justerbar OptiFit-design sikrer en personlig komfortabel tilpasning.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ikke gå glipp av en samtale, ikke mist takten

Bluetooth-stereo og håndfri

 • FullSound-forbedret musikk

  Hva er musikk uten hjerte og sjel? Under opptak og komprimering av digital musikk kan detaljer og dynamikk fra live-musikk gå tapt. FullSound er en smart algoritme som kjøres på en kraftig brikke inne i hodesettet. Den forbedrer kvaliteten på digitale lydfiler og gjenoppretter musikkens opprinnelige dynamikk, stereoeffekter, bass og diskant for å avsløre tidligere skjulte detaljer uten forvrengning. FullSound er aktivert når du kjøper enheten, og funksjonen kan slås av og på.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibel)

  Denne Philips-enheten støtter Bluetooth-stereo (A2DP). Med A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-overensstemmelse kan hodetelefonen motta stereomusikk fra alle Bluetooth-enheter som er A2DP-kompatible. Derfor kan du bruke dette hodesettet med alle kompatible mobiltelefoner, PC-er, Bluetooth-adaptere, MP3-spillere, osv. som støtter A2DP.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel - universell

  Bluetooth er en kabelerstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, slik at Bluetooth-enheter fra forskjellige produsenter kan samarbeide ved hjelp av delte Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er profilene som kreves for vanlig Bluetooth-drift av hodetelefoner. Hvis mobiltelefonen din er kompatibel med HSP eller HFP (slik som stort sett alle Bluetooth-aktiverte telefoner) vil denne hodetelefonen fungere sammen med den. Bluetooth-ordet og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og Koninklijke Philips Electronics N.V. bruker alle slike merker på lisens.

 • OptiFit-nakkebøyle

  Med OptiFit-nakkebøyle kan du enkelt justere hodetelefonen mens du bruker den for komfortabel og tilpasset bruk. Den har et fleksibelt hengsel og justerbare myke ørebøyler, og den plasserer høyttalerne i optimal vinkel til øret for best mulig lyd.

 • Gå ikke glipp av en eneste tone eller samtale

  Med SwitchStream kan du høre en ringetone i det trådløse Philips-hodesettet når du mottar en samtale på den Bluetooth-aktiverte telefonen din. Plukk opp samtalen fra hodesettet og gå tilbake til musikken når samtalen er avsluttet. Gå ikke glipp av en tone eller samtale.

 • Trådløs musikkontroll fra hodetelefonene

  Med musikkontrollknappene på hodetelefonene kan du trådløst kontrollere musikken på den kompatible telefonen, MP3-spilleren eller PCen (AVRCP=Audio Video Remote Control Profile). Hopp til favorittsangene dine, eller sett musikken på pause for å prate med noen – du kan gjøre alt med ett knappetrykk.

 • Trådløs samtalestyring

  Styr samtalene uten å bruke mobilen. Dette omfatter å ta imot og avvise samtaler, taleoppringing og gjentatt oppringing. Taleoppringing og gjentatt oppringing må støttes av mobiltelefonen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i