TV-antenne

  TV-antenne

  Motta signaler for digital-TV

  Denne antennen med 20 dB forsterkning er konstruert for bruk sammen med den digitale set-top boksen. Med den flate panelutformingen kan antennen motta signalet du trenger for å bruke digital-TV. Enkel å installere og enkel å bruke. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

TV-antenne

UHF, Innendørs, 20 dB forsterket SDV3220/10 Finn lignende produkter

Motta signaler for digital-TV

med denne antennen med 20 dB forsterkning

 • 20 db justerbar forsterkning

  20 dB forsterkning styrker svake signaler, utvider mottaksområdet og gjør at du kan motta flere signaler over større avstander.

 • UHF-panelantenne for forbedret mottak

  Med den effektive UHF-panelantennen får du forbedret mottak sammenlignet med tradisjonelle sløyfeantenner. På grunn av den flate utformingen, konsenterer antennen signalet for bedre mottak.

 • Den lave lydforsterkningen opprettholder signalkvaliteten

  Sammen med den justerbare forsterkningen sørger den lave støyforsterkningen for god rekkevidde og forbedrer kvaliteten på signalet.

 • Opplyst forsterkningskontroll for å justere forsterkningen

  Med forsterkningskontrollen kan du justere forsterkningen for antennen. Lyset viser om strømmen er på, og gjør at hjuljusteringen er enkel å finne.

 • Forskjellige monteringsvalg for best mulig plassering

  Med forskjellige monteringsvalg kan du plassere antennen der du får best mottak av kringkastingssignalene. Siden signalene kan være både horisontalt og vertikalt polarisert, er det viktig å kunne justere for begge. Brakett og to meter kabel følger med for set-top-, benk- eller veggmontering.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i