Avent

Philips Avent

Classic+-smokk

  Philips Avent

  Classic+-smokk

  Klinisk dokumentert at den reduserer kolikk og ubehag*

  Smokken Philips AVENT Classic+ lar babyen kontrollere melkestrømmen, noe som kan redusere overspising og gulping. Den unike klaffen bøyer seg slik at det kommer luft inn i flasken, noe som gir sunn, aktiv mating og reduserer urolighet og kolikk.* Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 45,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Classic+-smokk

To deler, Rask gjennomstrømming, 6 md.+ SCF634/27 Finn lignende produkter

Klinisk dokumentert at den reduserer kolikk og ubehag*

Pålitelig gjennom 30 år

 • Enkelt tak på grunn av den unike ventilen på smokken

  Enkelt tak på grunn av den unike ventilen på smokken

  Den unike ventilen på smokken bøyer seg med babyens rytme. Melk strømmer gjennom i takten babyen velger, noe som reduserer overspising, gulping, raping og luft.

 • Det er klinisk bevist at den gir en betydelig reduksjon av uro

  Det er klinisk bevist at den gir en betydelig reduksjon av uro

  Søvn og næring er viktig for babyens helse og velvære. En klinisk test med tilfeldig utvalgte deltakere ble utført for å se om utformingen av tåteflasker for nyfødte påvirket "spedbarnsatferd". Det ble påvist at Philips Avent Classic-babyflasken reduserte uro med omtrent 28 minutter per dag sammenlignet med sammenligningsflasken (46 min vs. 74 min, p=0,05). Det gjaldt spesielt om natten.**

 • Unikt anti-kolikksystem

  Unikt anti-kolikksystem

  Når babyen spiser, bøyes den unike ventilen på smokken slik at det slipper luft inn i flasken i stedet for i babyens mage.

 • BPA-fri smokk

  BPA-fri smokk

  Denne flasken er laget av silikon – et materiale uten BPA (i henhold til EU-direktiv 2011/8/EU)

 • Smokker med forskjellige gjennomstrømmingshastigheter er tilgjengelig

  Smokker med forskjellige gjennomstrømmingshastigheter er tilgjengelig

  Philips Avent Classic-flasken tilbyr forskjellige gjennomstrømmingshastigheter for å holde følge med veksten til babyen. Husk at aldersindikasjoner er omtrentlige, ettersom babyer utvikler seg i forskjellig tempo. Alle smokkene er tilgjengelige i doble pakker.

 • Kompatibel med Classic-tåteflaske

  Vi anbefaler at du bruker Classic-smokken kun sammen med Classic-tåteflasker.

Se alle spesifikasjoner
 • 0 % BPA, i henhold til EU-forskrift 10/2011
 • *En klinisk undersøkelse viste at to uker gamle babyer var mindre plaget av uro enn babyer som ble matet med en flaske av et annet merke. (Undersøkelsen ble utført av Institute of Child Health i London. 2008.)
 • To uker gamle babyer som ble matet med en Philips Avent-flaske, var mindre plaget av kolikk sammenlignet med babyer som ble matet med en tradisjonell flaske. To uker gamle babyer som ble matet med en Philips Avent-flaske, viste mindre uro enn babyer som ble matet med en flaske av et annet merke.
 • **En klinisk undersøkelse viste at to uker gamle babyer som ble matet med Avent-flasken, var mindre plaget av kolikk enn babyer som ble matet med et annet merke, spesielt om natten.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i