Avent

  Philips Avent

  Comfort Double elektrisk brystpumpe

  Bedre komfort gir mer melk naturlig

  Når du har det komfortabelt og er avslappet, får du lettere ut melken. Derfor har vi laget vår hittil mest komfortable brystpumpe: Sitt komfortabelt uten å måtte bøye deg fremover, og la den myke massasjeputen skånsomt stimulere melkestrømmen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Comfort Double elektrisk brystpumpe

Natural, Inkluderer 2 x 4 oz-flaske SCF334/02 Finn lignende produkter

Bedre komfort gir mer melk naturlig

Brystpumpe med massasjepute

 • Mer komfortabel pumpestilling på grunn av unik design

  Mer komfortabel pumpestilling på grunn av unik design

  Brystpumpen har en unik design slik at melken strømmer direkte fra brystet og opp i flasken, selv når du sitter oppreist. Dette betyr at du kan sitte mer komfortabelt når du pumper. Du trenger ikke å lene deg fremover for å være sikker på at all melken havner i flasken. Det å sitte komfortabelt og føle seg avslappet mens man pumper, gjør at melken strømmer lettere.

 • Har en skånsom stimulerende modus og tre pumpeinnstillinger

  Har en skånsom stimulerende modus og tre pumpeinnstillinger

  Når modusen er aktivert, starter pumpen automatisk i skånsom stimulerende modus for å starte melkestrømmen. Velg deretter blant tre pumpeinnstillinger for å gjøre melkestrømmen mest mulig komfortabel for deg.

 • Myk massasjepute som gir en varm følelse

  Myk massasjepute som gir en varm følelse

  Massasjeputen vår har en ny, myk, fløyelsaktig tekstur som gir en varm følelse mot huden og komfortabel og skånsom stimulering av melkestrømmen. Under pumpingen imiterer den babyens suging skånsomt og gir naturlig laktasjon og klinisk bevist virkning. Den myke massasjeputen er utformet slik at den har en komfortabel passform for de fleste mødre. Hvis du trenger det, er det mulig å få en større pute separat (tilgjengelighet kan variere etter land).

 • Lett å sette sammen. Enkel visuell sammensetning av delene

  Lett å sette sammen. Enkel visuell sammensetning av delene

  Enkel visuell sammensetning av delene innebærer intuitiv montering.

 • Kompakt og lett design, inkluderer praktisk reiseveske

  Kompakt og lett design, inkluderer praktisk reiseveske

  Brystpumpen har en kompakt design, som gjør det enkelt å holde og plassere den på brystet. Den lille og lette baseenheten kan enkelt plasseres innen komfortabel rekkevidde for full kontroll når du pumper. Røret kan enkelt legges rundt baseenheten, noe som er praktisk til transport og oppbevaring. Brystpumpen leveres med en praktisk reiseveske.

 • Inkluderer vår Natural-flaske og -smokk som gjør at babyen får naturlig tak

  Inkluderer vår Natural-flaske og -smokk som gjør at babyen får naturlig tak

  Den brede, brystformede smokken gir naturlig tak på samme måte som et bryst, og gjør det dermed enkelt for babyen å få mat fra både bryst og flaske.

 • Enkel rengjøring fordi det er få deler

  Den er enkel å rengjøre fordi det er få deler. Melken kommer aldri i kontakt med rørene og baseenheten. Alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin, unntatt de elektriske delene.

 • Enkel bruk med ett knappetrykk

  Doble elektriske brystpumper er ideelle for mødre som pumper melk regelmessig. Spar tid ved å pumpe begge brystene på en gang på en komfortabel måte.

 • Den perfekte tidsbesparelsen for mødre

  Samtidig pumping på begge bryster er bevist mer effektivt, og det kan kanskje også forbedre evnen til å produsere brystmelk.*

Se alle spesifikasjoner
 • 0 % BPA, i henhold til EU-forskrift 10/2011
 • *Kontroll av et tilfeldig utvalg for å sammenligne metoder for pumping av melk etter premature fødsler (Jones et al ADC enheter 2001;85:F91).

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i