Lumea Advanced

IPL - langvarig hårfjerning for hele kroppen

  • KA

  Lumea Advanced

  IPL - langvarig hårfjerning for hele kroppen

  Lumea IPL Advanced - glatt og hårfri hud i opptil 8 uker!

  Philips Lumea IPL Advanced er en rask og effektiv IPL-modell for deg som vil fjerne uønsket hårvekst på kroppen og i ansiktet. IPL (Intense Pulsed Light) reduserer hårveksten opptil 75 % allerede etter 4 behandlinger. For langvarig resultat bør behandlingen gjentas hver fjerde til åttende uke. Denne modellen har et ekstra tilbehør som er spesielt tilpasset behandling av uønsket hårvekst i ansiktet. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 3 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lumea Advanced IPL - langvarig hårfjerning for hele kroppen

Hårfri hud i opptil 8 uker, Unngå irritert hud, Ekstra sikkerhetsfilter for ansiktet, Hudtonesensor SC1997/00 Finn lignende produkter

Lumea IPL Advanced - glatt og hårfri hud i opptil 8 uker!

 • IPL-teknologi for sikker hjemmebruk

  IPL-teknologi for sikker hjemmebruk

  Philips Lumea bruker den innovative lysbaserte teknologien IPL (Intense Pulsed Light), den samme som benyttes i profesjonelle skjønnhetssalonger. Philips har tatt denne teknologien i bruk og tilpasset den for sikker bruk hjemme. Philips har samarbeidet nært med hudpleieeksperter for å utvikle IPL for hjemmebruk. Vi har drevet omfattende forskning på IPL-teknologien i over 10 år sammen med mer enn 2000 kvinner for å kunne presentere IPL for sikker og effektiv bruk hjemme.

 • Lyspulser bedøver hårsekkene

  Lyspulser bedøver hårsekkene

  Lyspulsene i Philips Lumea er ikke like sterke som de som benyttes i salonger. Derfor gir ikke metoden permanent hårfjerning, men behandlingen må gjentas med jevne mellomrom. Philips Lumea avgir lette lyspulser mot hårrøttene. Lyset absorberes av melaninet (pigmentet) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsekken til å gå i hvilemodus. Resultatet er at håret faller av og hindrer ettervekst slik at mengden hår som vokser ut, gradvis minker. Behandlingen bør gjentas hver fjerde til åttende uke for å hindre at hårrøttene igjen begynne å produsere hårstrå.

 • Klinisk bevist resultat

  Klinisk bevist resultat

  Philips har forsket på IPL-teknologi i over 20 år, og vi er stolte av å kunne tilby IPL til sikker hårfjerning hjemme. Kliniske tester viser at Lumea IPL reduserer hårveksten med over 75 % allerede etter fjerde behandling. Gjentar du behandlingen (hver 4. til 8. uke avhengig av individuell hårvekst), holder bena seg glatte og hårfrie i opptil åtte uker. Bildet kan forstørres ved å klikke på det i bildegalleriet øverst på denne siden. Du kan prøve produktet i fred og ro i 120 dager. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake. Philips 120-dagers garanti gjelder uansett hvor du kjøper produktet, men du må kontakte Philips for å kunne benytte garantien. Kontakt Philips kundeservice for mer informasjon.

 • Egnede hår- og hudtyper

  Egnede hår- og hudtyper

  Philips Lumea fungerer effektivt på (naturlig) mørk blondt, brunt og svart hår. Som med andre lyspulsbaserte behandlinger avhenger behandlingseffekten av melaninnivået i håret. Melanin er fargepigmentet i håret som absorberer IPL. Lyspulsbehandlinger er ikke effektivt på lys blondt, hvitt/grått eller rødt hår, da hårstråene i disse fargene ikke har nok melanin. IPL-behandling egner seg heller ikke for personer med naturlig mørk hudtone. Se på matrisen for hud- og hårtype for å avgjøre hvilken lysintensitet som er best for deg samt om hårfjerning med IPL fungerer på nettopp din hår- og hudtype.

 • Bruksområder

  Bruksområder

  Lumea IPL kan trygt brukes til hårfjerning i ansiktet (overleppe, hake, kinn, kinnskjegg) og på hele kroppen, inklusive ben, armhuler, bikinilinje, underliv, mage og armer. Denne modellen har også et ansiktsfilter for ekstra sikkerhet ved hårfjerning i ansiktet.

 • Rask og effektiv hårfjerning

  Rask og effektiv hårfjerning

  Lumea Advanced har et stort behandlingsvindu (4 cm²) som gjør at du raskt kan behandle store områder av kroppen.

 • Ekstra tilbehør for ansiktet

  Ekstra tilbehør for ansiktet

  Til ansiktet finnes et mindre tilbehør med et ekstra sikkert filter for hårfjerning på den følsomme ansiktshuden. Dels er det enklere å komme til med det mindre vinduet, dels er det røde filteret tilpasset den tynnere ansiktshuden.

 • Hudtonesensor for ekstra sikkerhet

  Hudtonesensor for ekstra sikkerhet

  Den innebygde hudtonesensoren måler hudtonen på overflaten som skal behandles. Er hudtonen for mørk, stoppes lyspulsene automatisk.

 • Skånsom behandling

  Skånsom behandling

  Skånsom mot huden.

 • Krever ingen ekstra lamper eller annet tilbehør

  Krever ingen ekstra lamper eller annet tilbehør

  Lumea IPL leveres klar til bruk. Du trenger ikke å kjøpe ekstra lamper, gel eller annet tilbehør.

 • Glatte ben på et blunk med "Slide & Flash"

  Glatte ben på et blunk med "Slide & Flash"

  Med innstillingen "Slide & Flash" holder du bare behandlingsknappen inne og drar behandlingsvinduet over huden. Med denne funksjonen blir behandlingen raskere og enklere.

 • Fem justerbare innstillinger for lysenergi

  Fem justerbare innstillinger for lysenergi

  Philips Lumea har fem justerbare innstillinger for lysenergi som sørger for en behagelig, men effektiv behandling. Når den brukes på riktig måte, er IPL-behandlingen til Philips Lumea sikker og skånsom å bruke selv på sensitiv hud og sensitive områder på kroppen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i