Trådløs høyttaler

  Kraftig, fyldig lyd

  Kraftig lyd støttes av trådløs musikkstreaming via Bluetooth med bassreflekshøyttalere som gir en kraftig og dypere bass. Et USB-spor betyr at du kan lade alle enheter. Denne SBT550/12-høyttaleren passer perfekt til livsstilen din. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs høyttaler

Bluetooth®, Stereo med basselement, USB-port for lading, 20 W SBT550WHI/12 Finn lignende produkter

Kraftig, fyldig lyd

Bluetooth-høyttaler med trådløs musikkstreaming

 • Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter

  Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energibesparende. Teknologien gir enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra smarttelefoner, nettbrett og til og med bærbare datamaskiner, inkludert iPod eller iPhone på den Bluetooth-aktiverte høyttaleren enkelt.

 • 20 W RMS total utgangseffekt

  20 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • USB-port for lading av andre enheter

  USB-port for lading av andre enheter

  Denne høyttaleren leveres med en USB-port, og den gjør at du enkelt kan lade enheten. Det er bare å koble til enheten med USB-kabelen på baksiden av høyttaleren.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Perfekt for alle smarttelefoner, datamaskiner eller bærbare enheter

  Perfekt for alle smarttelefoner, datamaskiner eller bærbare enheter
 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Høyttaleren støtter Bluetooth-streaming av musikk. Det lar deg nyte favorittlåtene dine med kvalitetsmusikk trådløst fra dine Bluetooth-aktiverte enheter.

 • Bassreflekshøyttalere gir en dyp og kraftig bass

  I kabinettet blir det fra høyttalerelementets bakside generert en luftstrøm som føres ut gjennom akustisk justerte kanaler, og som gir en kraftigere og mer realistisk bassgjengivelse.

 • Fyldig og dynamisk lyd fra kraftige elementer

  Kraftige drivere gir kraftig musikk med dyp og dynamisk bass som holder deg motivert. Driverne med førsteklasses kvalitet sørger for en levende lydopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i