Trådløs høyttaler

  Høy, dynamisk lyd

  Kraftig lyd støttet av trådløs musikkstreaming via Bluetooth. Bassreflekshøyttalere gir en kraftig og dypere bass. Og allsidig AC-strøm med AA-batterier sørger for enkel avspilling hvor som helst. En høyttaler som passer til livsstilen din. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Høy, dynamisk lyd

Trådløs musikkstreaming

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både stabil og energieffektiv. Teknologien muliggjør enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra alle smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner, inkludert iPod og iPhone, med en Bluetooth-aktivert høyttaler.

 • Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter

  Kompatibel med alle Bluetooth-aktiverte enheter

  Bluetooth er en teknologi for trådløs kommunikasjon med kort rekkevidde som er både robust og energibesparende. Teknologien gir enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra smarttelefoner, nettbrett og til og med bærbare datamaskiner, inkludert iPod eller iPhone på den Bluetooth-aktiverte høyttaleren enkelt.

 • Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  Bassrefleks-høyttalere gir en kraftig og dypere bass

  I kabinettet blir det fra høyttalerelementets bakside generert en luftstrøm som føres ut gjennom akustisk justerte kanaler, og som gir en kraftigere og mer realistisk bassgjengivelse.

 • Perfekt for alle smarttelefoner, datamaskiner eller bærbare enheter

  Perfekt for alle smarttelefoner, datamaskiner eller bærbare enheter
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i