USB

  Pronto

  Kontrollpanel for hjemmekino

  Kraftig ytelse, fleksibel kontroll

  En effektiv kontrolløsning for hjemmet og alle underholdningsenhetene. Kan tilpasses dine egne og familiens ønsker.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftig ytelse, fleksibel kontroll

 • Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Med ett-trykkskontroll kan du utføre flere kommandoer med ett tastetrykk via en makro. En makro kombinerer flere forhåndsprogrammerte kommandoer under én enkelt knapp. Derfor er det bare nødvendig å trykke på én knapp for å utføre en serie med funksjoner.

 • Omfattende infrarød kodedatabase for de fleste enheter og merker

  En universell database med IR-koder er et arkiv med infrarøde koder som er innebygd i en bestemt fjernkontroll. Med denne funksjonen kan en fjernkontroll styre ulike enheter uten å måtte lære de enkelte signalene. Velg det riktige infrarøde kodesettet i databasen for enhetene du vil kontrollere, slik at du kan kontrollere nesten alle lyd/video-systemelementer på markedet i dag, uansett modell eller merke.

 • Praktisk IR-læring fra en annen fjernkontroll

  Lærefunksjonalitet brukes om prosessen der en fjernkontroll fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskoder ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den originale fjernkontrollen ved å peke på den.

 • Radiofrekvenser går gjennom vegger og fra andre rom

  En radioteknologi som gjør at du kan kontrollere komponenter som du ikke har direkte "øyekontakt" med, for eksempel komponenter som befinner seg bak vegger eller andre hindringer. Det finnes to typer radiofrekvenser som brukes i fjernkontroller: RF til komponent og RF til infrarød.

 • Ekstra funksjonalitet gjennom fremtidige programvareoppdateringer

  Du bør laste ned ny programvare som blir tilgjengelig, for å oppdatere enheten og forbedre funksjonaliteten. Koble enheten til Internett, enten direkte eller via en PC, og start oppgraderingsverktøyet.

 • LCD-gråtonedisplay gir realistiske knapper som er enkle å se

  Opprett ditt eget oppsett i gråtoner. Det er enkelt å velge knapper og kommandoer på berøringsskjermen.

 • PC-programvare til å opprette ditt eget brukergrensesnitt

  PC-programvare følger med slik at du kan tilpasse brukergrensesnittet på fjernkontrollen, f.eks. for å opprette dine egne skjermbilder og definere et personlig utseende. Når du har installert programvaren og opprettet brukergrensesnittet, laster du det ned til fjernkontrollen, enten via RS232, USB, eller trådløst.

 • LCD-skjerm med bakbelysning gir bedre betjeningskomfort i mørket

  Bakbelysning er en funksjon som lyser opp LCD-skjermen eller tastaturet slik at de kan brukes i mørket. De to vanligste typene bakbelysning er LED og elektrofluoriserende (EL). Fjernkontroller som har LED-bakbelysning, lyser vanligvis ganske sterkt, men ujevnt i gult eller grønt, mens EL-paneler er jevne med blått, hvitt eller grønt lys.

 • Innstillinger og koder beholdes ved utbytting av batterier

  Alle innstillinger og koder lagres i et ikke-flyktig lager som ikke trenger strøm for å fungere, og som lagrer koder og innstillinger.

 • Sensoren reagerer på omgivelseslys for å justere bakbelysning

  Lyssensoren er en funksjon som automatisk aktiverer bakbelysningen når omgivelseslyset når et bestemt nivå.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i