Bærbare høyttalere

  Stor lyd, liten størrelse

  Bærbare høyttalere som passer til en moderne livsstil. To høyttalere spiller av stereolyd via en universell 3,5 mm lyd inn-kontakt som passer til alle enheter, med innebygde oppladbare batterier for avspilling hvor som helst. Garantert musikknytelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stor lyd, liten størrelse

 • Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Innebygd oppladbart batteri for avspilling av musikk hvor som helst

  Spill av musikk høyt – når som helst og hvor som helst. Med det innebygde oppladbare batteriet kan du høre på din personlige musikk uten å bekymre deg over ledningsrot og det å finne en stikkontakt. Nå kan du glede deg over flott musikk som du kan ta med deg overalt.

 • 4 W RMS total utgangseffekt

  4 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Stereolyd i høy kvalitet for bedre musikknytelse

  Stereolyd i høy kvalitet for bedre musikknytelse

  Disse doble bærbare høyttalerne lager et naturlig stereolydbilde når de er plassert fra hverandre. Effekten er mer realistisk og mer behagelig.

 • Én kabel for både lading og avspilling av musikk

  Én kabel for både lading og avspilling av musikk

  Denne høyttaleren fra Philips leveres med én kabel for både batterilading og musikkavspilling via aux-inngang. Den gjør slutt på kabelrotet og gir uovertruffen signalkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i