USB-dokkingstativ

  Enkelhet med alt-i-ett

  Dette skjermstativet for universell dokking av bærbare PC-er gjør det enkelt å kopiere porter. Fest det fullstendig justerbare dokkingstativet til den eksisterende skjermen. Nå kan du utvide visningsområdet og koble til tilbehør – alt ved hjelp av universell dokking. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

USB-dokkingstativ

For skjermer på 19–28 tommer / 48–71 cm, Kan høydejusteres, USB-kontakt SB4B1928UB/00 Finn lignende produkter

Enkelhet med alt-i-ett

skjermstativ og universell dokking i ett

 • Universell USB-dokking for alle bærbare PC-er

  Universell USB-dokking for alle bærbare PC-er

  Dette nyskapende Philips-skjermstativet med dokking gjør det enkelt å kopiere porter for alle bærbare PC-er og gir deg et ryddig arbeidsområde. Dette stativet har innebygd USB-hub, Ethernet og videoutganger som gjør at du kan overføre video, lyd og koble til Internett direkte med én USB-kabel, og det passer spesielt godt til svært tynne bærbare PC-er med få kontakter. Siden USB er en allment utbredt kontakt, kan du bruke dette dokkingstativet med så å si alle bærbare PC-er. Du trenger ikke å bytte ut dyre dokker med nye bærbare PC-er.

 • Overfør video og lyd fra den bærbare PCen med én kabel

  Overfør video og lyd fra den bærbare PCen med én kabel

  Få en utvidet visning med én kabel. Med én enkelt USB-kabel fra den bærbare PC-en til dokkingstativet kan du koble til flere skjermer via HDMI og DisplayPort og vise opptil 4K UHD-oppløsning (3840 x 2160) på dokkingstativet. Ha et ryddig arbeidsområde med flere skjermer for å få økt produktivitet.

 • SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk belastning ved lange arbeidsdager. Kabelhåndteringen reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Takket være den avanserte SmartErgoBase kan Philips-skjermen senkes nesten helt ned til bordnivå, slik at den gir en komfortabel visningsvinkel. Den lave ramme-til-bord-høyden er den perfekte løsningen hvis du bruker briller som er bifokale, trifokale eller som har progressive linser til PC-arbeidet. I tillegg kan brukere med svært forskjellige høyder bruke skjermen i vinkel- og høydeinnstillingen de foretrekker, noe som bidrar til å redusere spenning og tretthet.

 • Stativet er kompatibelt med VESA-skjermer for enkelt oppsett

  Stativet er kompatibelt med VESA-skjermer for enkelt oppsett

  Par USB-dokkingstativet med en ny kommersiell skjerm fra Philips, eller oppgrader eksisterende skjermer. Dette skjermstativet har Philips' system for enkel frakobling og kan brukes med VESA-kompatible skjermer (hullmønster på 100 x 100 mm) på opptil 28 tommer.

 • Én USB 3.0-kabel dokker den bærbare PCen til skjermen

  Én USB 3.0-kabel dokker den bærbare PCen til skjermen

  Denne nyskapende, store Philips-skjermen gjør det enkelt å kopiere porter for alle bærbare PCer. Skjermen har innebygd USB 3.0-hub, Ethernet og stereohøyttalere som gjør at du kan overføre video, lyd og koble til Internett eller intranett direkte med én USB-kabel, og den passer spesielt godt til de nyeste Ultra-bokenhetene med begrensede kontakter. Med denne avanserte USB 3.0- eller USB 2.0-tilkoblingen med plug-and-play kan du nå utvide skrivebordet ved å bruke både den bærbare PC-skjermen og Philips-skjermen uten å bekymre deg over tungvint justering av oppløsning eller kabelrot.

 • Få tilgang til alt ekstrautstyr, tastatur og mus fra hub

  Få tilgang til alt ekstrautstyr, tastatur og mus fra hub

  Nå kan du koble valgfritt tastatur i full størrelse og mus til USB-huben på denne nyskapende Philips-skjermen for å øke produktiviteten. Bare koble den bærbare PCen til denne skjermen med én USB-kabel, og så er du klar til å benytte deg av ekstrautstyr som ekstern HDD, kamera, USB-stasjon med Full HD-video, lyd og Internett-funksjoner. Hvis du vil, kan du selvfølgelig fortsatt benytte deg av tastaturet og styreplaten på den bærbare PCen.

Se alle spesifikasjoner
 • Skjerm ikke inkludert
 • Dokkingstativet fra Philips støtter ladefunksjonen til de fleste bærbare PC-er fra Asus og Acer. Det forsyner også strøm til de fleste bærbare PC-er fra Dell, HP og Lenovo, men lader ikke disse enhetene.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i