Bærbar videospiller

  Se på video mens du er på farten

  Gled deg over komplett multimedieunderholdning med Philips GoGear digitale lyd- og videospiller, SA3085. Naviger enkelt gjennom musikk-, film- og bildefiler på fargeskjermen på 4 cm / 1,5". Dra og slipp musikken eller dataene helt enkelt med USB-koblingen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGEAR Bærbar videospiller

8 GB, 3, 8 cm (1, 5") fargeskjerm SA3085/02 Finn lignende produkter

Se på video mens du er på farten

med avspilling av musikk og bildevisning

 • 1,5" fargeskjerm for enkel navigering og bildevisning

  1,5" fargeskjerm for enkel navigering og bildevisning

  Med en 3,8 cm (1,5") fullfargeskjerm kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller musikkfilene på GoGear-spilleren. I tillegg kan du bla gjennom bildesamlingen din mens du lytter til musikken din på farten.

 • FM-radio med 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med 20 forvalg for flere musikkvalg

  Med digital FM-radio får du flere musikkalternativer til musikksamlingen på GoGear. Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Du kan forhåndsinnstille opptil 20 radiokanaler og lytte til favorittprogrammene dine hvor som helst.

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Hurtige nedlastinger fra PCen via USB 2.0*

  Det er nå utrolig enkelt å overføre store musikk- og datafiler med høy hastighet fra datamaskinen til den bærbare MP3- eller MP3 video-spilleren. Dette er mulig takket være USB 2.0-enheten som følger med spilleren. Koble den til USB 2.0-porten på datamaskinen med kabelen som følger med, for rask behandling. Og musikken er klar når du skal gå.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i