Shaver series 5000

  tørr elektrisk barbermaskin

  Tett, rask barbering

  Er du ute etter en klassisk tørrbarbering med maksimal ytelse bør du velge Serie 5000 fra Philips, det ledende varemerket innen elektriske barbermaskiner. Denne serien er utviklet for deg som setter pris på ekstra høy ytelse og vil gjøre unna morgenrutinene raskt og enkelt. Barbermaskinene har en turboinnstilling som øker hastigheten med 20 % for å håndtere kraftigere skjeggstrå. Philips barbermaskiner Serie 5000 gir en rask og tett barbering. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Shaver series 5000 tørr elektrisk barbermaskin

MultiPrecision-bladsystem, Flex-hoder med fem retninger, SmartClick-presisjonstrimmer, SmartClean-system S5310/26 Finn lignende produkter

Tett, rask barbering

10% mer effekt*

 • Turboinnstilling for ekstra kraftig skjegg

  Turboinnstilling for ekstra kraftig skjegg

  Barbermaskinene har en turboinnstilling som øker hastigheten med 10 % for å håndtere kraftigere skjeggstrå eller områder med tett skjeggvekst.

 • Effektiv både på lange og korte skjeggstrå

  Effektiv både på lange og korte skjeggstrå

  Bladsystemet MultiPrecision er effektivt på både lange og korte skjeggstrå. Små hull i overflaten av barberhodet fanger inn selv den korteste stubben slik at skjeggstrået kuttes av uten at barberbladene kommer i direkte kontakt med huden, alt i et par bevegelser.

 • Barberhode som følger ansiktskonturene, beveger seg i 5 retninger

  Barberhode som følger ansiktskonturene, beveger seg i 5 retninger

  Barberhodene i serie 5000, DynamicFlex, kan bøyes og beveger seg i 5 forskjellige retninger slik at de følger ansiktskonturene langs kjevelinje og hals. Dette skaper en mer effektiv barbering som fanger opp flere skjeggstrå på første forsøk.

 • Skjærebladet løfter opp og kutter hårstrået under hudnivå

  Skjærebladet løfter opp og kutter hårstrået under hudnivå

  Tettere barbering med det doble knivsystemet Super Lift & Cut Action. Det første bladet løfter skjeggstråene mens det andre kutter dem under hudnivå slik at du får en ordentlig tett barbering.

 • Presisjonstrimmer for bart og kinnskjegg

  Presisjonstrimmer for bart og kinnskjegg

  Sett på vår hudvennlige presisjonstrimmer for å få en velpleid finish på utseendet. Den er perfekt for å trimme barten eller kinnskjegget.

 • Automatisk rengjøringsstasjon

  Automatisk rengjøringsstasjon

  Bevar barbermaskinen i samme stand som da den var ny. SmartClean rengjør, smører og lader barbermaskinen ved hjelp av et enkelt knappetrykk. Den automatiske rengjøringsstasjonen tar hånd om barbermaskinen slik at den fungerer perfekt.

 • Batteriindikator med tre nivåer og transportlåsindikatorer

  Batteriindikator med tre nivåer og transportlåsindikatorer

  Den intuitive skjermen viser relevant informasjon slik at du kan få best mulig ytelse ut av barbermaskinen: – batteriindikator med tre nivåer – rengjøringsindikator – indikator for lavt batterinivå – indikator for utskifting av skjærehode – indikator for reiselås

 • 45 minutter med trådløs barbering

  45 minutter med trådløs barbering

  Du får 45+ minutters driftstid – som tilsvarer ca. 15 barberinger – på én times lading. Eller du kan koble enheten til strømnettet.

 • 1 times ladetid

  1 times ladetid

  Barber lenge før du må lade opp igjen, takket være det kraftige, energieffektive Li-ion-batteriet som varer. Hvis du lader raskt i fem minutter, får du nok strøm til én barbering.

 • Barbermaskinen kan skylles under springen

  Barbermaskinen kan skylles under springen

  Trykk ganske enkelt opp hodene, og skyll dem grundig under springen.

 • Inkluderer kassetter for opptil tre måneder med praktisk rengjøring

  Inkluderer kassetter for opptil tre måneder med praktisk rengjøring

  Bruk én patron til å rengjøre barbermaskinen hver tredje måned. Frisk opp barbermaskinen med den alkoholfrie og hudvennlige blandingen. For en frisk og hygienisk barbering.

Se alle spesifikasjoner
* Veiledende utsalgspris
 • 10 % mer kraft – sammenlignet med Turbo-modus deaktivert

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i