Bærbar TV

  Bærbar TV

  Nyt bærbar digital-TV

  Med denne bærbare TVen kan du nyte godene ved digital-TV, elektronisk programguide og annet innhold med digital kvalitet. Samtidig kan du nyte bildevisning, DivX-video og MP3/WMA-musikkavspilling via det innebygde USB- og SD-kortsporet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar TV

10, 2" LCD-skjerm i widescreen-format, digital-TV PVD1075/12 Finn lignende produkter

Nyt bærbar digital-TV

med USB- og SD-spor for bilde/video/musikk

 • Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Støtter DVB-T for free-to-air/åpne digitale TV- og radiokanaler

  Utvid underholdningsopplevelsen og nyt digitale programkanaler – gratis. Med DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) kan du motta gratis digitale TV- og radioprogrammer i Europa. Signalet holdes digitalt uten noen analoge mellomtrinn, for å bevare høyest mulig kvalitet.

 • USB- og SD-kortspor for bilder, musikk og videoklipp

  USB- og SD-kortspor for bilder, musikk og videoklipp

  Takket være fullstendig filoverførbarhet kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer musikk, flere bilder og videoklipp via USB- og SD-kortsporet.

 • Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Kos deg med opptil 3 timer med avspillingstid med innebygd batteri*

  Denne Philips-spilleren har et kombakt innebygd oppladbart batteri for langvarig drift. Du kan få opptil 3 timer med kontinuerlig avspilling av film, bilder og musikk på én lading. Du trenger bare å sette i strømkabelen for å lade spilleren – så enkelt er det.

 • Spill MP3- og WMA-musikk

  Spill MP3- og WMA-musikk
 • Zero Bright Dot™-skjerm for optimal skjermkvalitet

  Gled deg over bilder i høy kvalitet helt uten irriterende lyspunkter på LCD-skjermen. Det forekommer ofte feil på LCD-skjermer – i LCD-bransjen kalles dette lyspunkter. Tidligere var det et akseptert faktum at masseproduserte LCD-skjermer hadde et begrenset antall lyspunkter. Den strenge kvalitetskontrollen som Philips bruker i produksjonen av bærbare DVD-spillere, gjør at LCD-skjermene produseres helt uten lyspunkter. Utvalgte bærbare DVD-spillere leveres med Philips Zero Bright Dot™-policy for å garantere optimal skjermkvalitet.

 • Spill DivX®- og MPEG4-filmer

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i