CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  Lyden tar form

  Lyden tar form og tilfører en ny dimensjon til lydopplevelsen. Hvis du interesserer deg for unik design og inspirerende nyvinninger, vil du bli begeistret for den uventede kraftige lyden fra dette lille, men kraftige vidunderet som utfyller og fremhever enhver innredning.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyden tar form

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Berøringsskjerm for enkel navigering

  Berøringsskjerm for enkel navigering

  Med en berøringsskjerm kan du styre enheten ved ganske enkelt å peke på knappene på skjermen i stedet for å trykke på fysiske knapper på enheten. Bare slå på enheten, så vises grensesnittet med berøringsskjermen på LCD-skjermen med alle kontrollalternativene for enheten. Berøringsskjermen kombinerer LCD-skjermteknologien med trykksensorer og en kraftig digital mikroprosessor. Når du trykker på et bestemt punkt på skjermen med fingeren, sendes det aktuelle signalet til prosessoren, og kommandoen utføres umiddelbart.

 • Digital stasjonssøking med forvalg

  Digital stasjonssøking med forvalg
 • Innebygde høyttalere med XSL Acoustics for dynamisk lyd

  Nyt dynamisk lyd og kraftig bass fra ShoqBox med XSL Acoustics. Lyden av imponerende kvalitet produseres ved å kombinere klar, luftig diskant og mellomtonelyd med en ren og kraftig bass. Nyskapende bruk av høyteknologisk materiale som titanmembran og neodymmagnet gir en lyd som er nesten dobbelt så kraftig som lyden fra tradisjonelle høyttalerdrivere på samme størrelse. Nøyaktig innstilling mellom høyttalerdriveren, liten akustisk arkitektur og kretskobling sikrer fantastisk dynamisk lyd og optimaliserer bassytelsen fra det minste høyttalerkabinett.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i