Bærbar DVD-spiller

  DVD Video

  Bærbar DVD-spiller

  Nyt DVD og digital video når du er på farten

  PET810 er din kompakte, mobile underholdningsvenn. Nyt DVDer på en 20,3 cm (8 ") TFT LCD-skjerm. Gled deg over enkel multimediebruk med digitalt MPEG4- og DivX-format. Oppladbare batterier og biladapter gir strøm på farten.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyt DVD og digital video når du er på farten

 • Spill av DVD, DVD+R og DVD+RW

  Spill av DVD, DVD+R og DVD+RW

  Philips-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som finnes på markedet. DVD-, DVD+R- og DVD+RW-plater – alle disse kan spilles av på spilleren. DVD+RW er en forkortelse for en DVD-stasjon som godtar det vanligste innspillbare DVD-formatet. På samme måte håndteres DVD+RW som en vanlig overskrivbar platetype.

 • Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Se filmer i 16:9 widescreen-format

  Vis og del filmer og digitale bilder med venner og familie. Widescreen-sideforholdet 16:9 er standard for digital universell TV og HDTV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr at video vises uten striper øverst og nederst i bildet og uten tap av kvalitet som stammer fra skalering, noe som endrer et bilde slik at det passer til en skjerm med en annen størrelse.

 • Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  Biladapter og praktisk fjernkontroll er inkludert

  I tillegg til biladapteren som følger med for bruk i bil, kan du også bruke den bærbare spilleren til å se på DVDer hjemme. Det gjør du enkelt ved å koble den til TVen. Len deg tilbake og slapp av med favoritt-DVDene ved å bruke fjernkontrollen som følger med, for å styre avspillingen.

 • Doble hodetelefonjack-kontakter for å dele underholdningen

  Doble hodetelefonjack-kontakter for å dele underholdningen
 • DivX-avspilling for høykompresjonsvideo

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • MPEG4-avspilling sikrer komprimert video med høy kvalitet

  MPEG4 er en komprimeringsstandard som gjør at du kan ta opp filmer som er opptil sju til ti ganger mindre enn MPEG2-standarden, uten at det går ut over bilde- og lydkvalitet. MPEG4-medier kan lagres på en CD-ROM, et minnekort eller en DVD-plate, og de kan spilles av på enkelte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • Reiseveske er inkludert

  En reiseveske er inkludert for komfort og beskyttelse

Se alle spesifikasjoner
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • DivX, DivX Certified og tilknyttede logoer er varemerker for DivXNetworks, Inc. og brukes på lisens.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i