Original-radio

  Den originale radioen

  Gjenopplev gamle dager med Original-radioen. 50-tallets sjarm i Philips' radiodesign fra 1955 kombineres med fantastisk lyd og gir deg kraftig bass og krystallklar DAB+- og FM-radio. Du kan også spille av musikk trådløst fra smartenheter via Bluetooth Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Original-radio

Bluetooth®, DAB+, FM, USB-port for lading, 20 W ORT7500/10 Finn lignende produkter

Den originale radioen

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Automatisk tidssynkronisering sikrer nøyaktig tidsinnstilling uten problemer

  Klokkeradioen har en funksjon for automatisk tidsinnstilling, slik at du aldri trenger å stille klokken. Klokken synkroniseres automatisk med radiosignaler, selv når den er slått av. Den oppdateres automatisk innen ett minutt etter at det har oppstått et behov for justering, og synkroniserer rutinemessig med radiosignaler for å sikre at den alltid viser nøyaktig klokkeslett. Fra den første gangen du tar klokkeradioen ut av esken til et strømbrudd finner sted, kan du stole på at dette Philips-produktet gir deg riktig tidspunkt, pålitelig og uten problemer.

 • Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Stor bakbelyst LCD-skjerm for behagelig visning under forhold med lite lys

  Bakbelyst LCD-skjerm sikrer behagelig visning og enkel bruk under forhold med lite lys, og den gir tydelig informasjon umiddelbart.

 • Moderne nytolkning av den ikoniske Philetta-designen

  Moderne nytolkning av den ikoniske Philetta-designen

  Inspirert av Original-radioen fra 1955 – Denne originale radioen fører videre de ikoniske elementene til den legendariske Philips-radioen fra 1955, også kjent som Philetta "254". Da den kom på markedet, ble den en braksuksess med sin simplistiske design, sin store lyd og sitt krystallklare mottak. Philips' radiotradisjon strekker seg tilbake til 1927. Gjennom tiårene har mange modeller blitt velkjente radioikoner og samlerobjekter.

 • Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Lyd inn-kontakt for enkel bærbar musikkavspilling

  Opprett én enkel tilkobling, og hør på all musikken fra bærbare enheter og datamaskiner. Det er bare å koble enheten til lyd inn-kontakten (3,5 mm) på Philips-settet. På datamaskiner opprettes tilkoblingen vanligvis via hodetelefonutgangen. Når tilkoblingen er opprettet, kan du umiddelbart glede deg over hele musikksamlingen din på førsteklasses høyttalere. Philips leverer ganske enkelt bedre lyd.

 • Spill musikk fra mobiltelefonen og PCen med Bluetooth-teknologi

  Spill musikk fra mobiltelefonen og PCen med Bluetooth-teknologi
 • Innebygd klokkevisning

  Innebygd klokkevisning
 • Digitalsøking med 30 forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Med digital radio får du flere musikkvalg for musikksamlingen på Philips-lydsystemet. Still inn stasjonen du vil ha som forvalg, trykk på og hold inne forvalgknappen for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • USB-lading

  USB-ladeport gjør at du kan lade mobile enheter, for eksempel smarttelefoner, iPhone og iPad

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i