Nettverksmusikkspiller

  Wi-Fi b/g certified

  Nettverksmusikkspiller

  Sett musikken fri

  Ved å koble seg til både datamaskinen og lydsystemet ditt gir nettverksmusikkspilleren, Philips Streamium NP1100, trådløs tilgang til musikkbiblioteket på datamaskinen og Internett-radio. En hel verden av musikk! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Nettverksmusikkspiller

Gratis Internett-radio, Stor LCD-skjerm NP1100/12 Finn lignende produkter

Sett musikken fri

Nyt musikk fra PCen og Internett – trådløst

 • Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner

  Streamium kommer med tusenvis av gratis Internett-radiostasjoner. Nå kan du holde deg oppdatert på alle typer musikk over hele verden. Koble Streamium til Internett, og lytt til favorittprogrammene på lydsystemet ditt uten å slå på datamaskinen.

 • Trådløs musikkavspilling fra datamaskinen

  Trådløs musikkavspilling fra datamaskinen

  Frigjør hele musikksamlingen fra PCen og spill den på Streamium-nettverksmusikkspilleren. Med UPnP-tilkobling kan Streamium-nettverksmusikkspilleren få tilgang til musikken som er lagret på PCen, og streame den til et musikksystem slik at du kan nyte favorittmusikken din med fantastisk lydkvalitet.

 • Fjernkontrollen gjør navigeringen enkel

  Fjernkontrollen gjør navigeringen enkel

  Kontroller alle funksjonene til Streamium fra sofaen. Søk, naviger og spill musikk enkelt og raskt. Med alfanumerisk søk, QuickJump og SuperScroll får du rask tilgang til musikken på PCen eller den Internett-radiostasjonen du liker best. Streamium-kontrollsenteret er i hendene dine.

 • Digitale kontakter

  Digitale kontakter

  Streamium-nettverksmusikkspilleren kan kobles til den lydenheten du ønsker på mange forskjellige måter, blant annet via digital tilkobling, analog tilkobling, bærbare høyttalere og til og med hodetelefoner.

 • Analoge kontakter

  Analoge kontakter

  Streamium-nettverksmusikkspilleren kan kobles til den lydenheten du ønsker på mange forskjellige måter. Den vanligste tilkoblingsmåten til Streamium er gjennom analog tilkoblingen. Bruk de røde og hvite audiokablene til å koble sammen Streamium og lydenheten. Du kan også koble bærbare høyttalere eller hodetelefoner til Streamium, og slik får du flere måter å høre på musikken din på.

 • Koble til stereo- eller hjemmekinoanlegget

  Koble til stereo- eller hjemmekinoanlegget
 • Stor skjerm, store ikoner og tekst som er zoomet inn

  Stor skjerm, store ikoner og tekst som er zoomet inn
Se alle spesifikasjoner
 • Noen funksjoner krever bredbåndstilgang til Internett
 • Ikke alle tjenester er tilgjengelig i alle områder

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i