Hi-Fi mikrosystem

    Teknisk og tøff

    Emotive Micro System med tolags sammensatt konstruksjon i kompresjonsstøpt silikongummi og kraftig polystyreninteriør, slitasje- og væskebestandig og ventilerte høyttalerbeskyttelser. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Teknisk og tøff

MATT

  • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

    Incredible Surround er en lydteknologi fra Philips som forstørrer lydfeltet dramatisk, slik at du blir omgitt av lyden fra alle kanter. Med den nyeste teknologien for elektronisk faseforskyvning blander Incredible Surround lyder fra venstre og høyre på en slik måte at den utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne. Denne avstanden forbedrer stereoeffekten dramatisk og gir en mer naturlig lyddimensjon. Med Incredible Surround kan du nyte fullstendig surround-lyd med større dybde og bredde, uten bruk av ekstra høyttalere.

  • Diskant- og basskontroll med enkel innstilling

    Diskant og bass er equalizer-funksjoner som styrer henholdsvis de høye og de lave lydfrekvensene. Diskanten regulerer forsterkingen av de høyeste tonene i musikken, mens bassen styrer forsterkingsnivået for de lave tonene. Ved hjelp av opp- og nedtaster kan du legge mer eller mindre vekt på høye og lave toner eller velge en flat innstilling for å høre musikken slik den ble spilt inn. Med diskant- og basskontroll kan du spille av musikken slik du liker den.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i