Hjemmekinolyd
5.1-hjemmekino
Trådløst hjemmekinoanlegg klasse D-forsterker
  • Legg til underholdning fra PC og Internett

    Trådløst hjemmekinoanlegg

    MX6000I/22S Finn lignende produkter

    Gled deg over trådløs multimediemusikk, filmer og bilder fra PCen på hjemmeunderholdningsanlegget, og få trådløs tilgang til underholdning fra Internett, for eksempel musikk, filmklipp, fotosamlinger og Internett-spill.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Legg til underholdning fra PC og Internett

til film- og musikkopplevelsen

  • DTS Digital Surround for flerkanals surroundlyd

    DTS Digital Surround for flerkanals surroundlyd

    DTS gir overlegen surround-lyd til DVD-filmene dine.

  • Få trådløst PC-multimedia i din egen stue

    Produktet kobles til en TV eller et stereoanlegg, og det opprettes en trådløs link mellom PCen og produktet. Deretter bruker du fjernkontrollen til å vise multimedieinnhold fra PCen på TVen eller stereoanlegget.

  • Du får øyeblikkelig trådløs PC-link med WiFi USB-adapter

    En åpen løsning hvis du ikke har et trådløst nettverk. Koble den inkluderte trådløse USB-adapteren til PCen. Koble mottakeren til TVen og/eller stereoanlegget. Den trådløse USB-adapteren kobler nå PCen til mottakeren.

  • Tilgang til musikk, filmer, bilder og spill på Internett

    Få ettrykkstilgang til musikk, filmsnutter, musikkvideoer, fotosamlinger og dataspill fra Internett rett inn på fjernsynet og stereoanlegget. Du trenger ikke å laste ned filene til PCen først, eller en gang slå på PCen. Du bare overfører multimedieinnholdet fra Internett direkte og uten problemer. Krever bredbåndsforbindelse til Internett.

  • Kan oppgraderes på Internett for å holde produktet anvendelig

    Nye funksjoner og medieformater som lastes ned automatisk over Internett via en bredbåndsforbindelse og direkte til enheten.

  • Dolby Digital for filmer eller konserter i full surround-lyd

    Dolby Digital og DTS, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

  • Dolby Pro Logic II for surround-lyd fra stereokilder

    Dolby Pro Logic II er en avansert matrisedekoder som henter fem kanaler surround-lyd, inkludert to fulltone surroundkanaler, fra alle stereokilder.

  • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

    Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

  • Clearvoice™ gir klar og skarp dialog i filmer

    Clearvoice™ er Philips' unike dialogforbedringssystem som klart skiller tale fra handling.

  • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

    Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

  • Musikk: CD, CD-R/RW og MP3-CD

    Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

  • Bilder: bilde-CD (JPEG)

    Muligheten for avspillingen i flere formater gjør at du kan vise bilder i din egen stue og spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i