Mikro audiosystem

  Trådløs kontroll av MP3-musikk fra PCen

  Forvandle PC-musikken til en trådløs MP3-jukeboks med Philips MCW770 trådløs mikro-PC-link, og lytt til musikk uansett hvor du befinner deg i huset. Du kan fjernkontrollere MP3-musikken fra PCen til MCW770 – uten ledninger av noe slag.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs kontroll av MP3-musikk fra PCen

 • Spill MP3-musikk i 50 timer fra 5 CDer

  Spill MP3-musikk i 50 timer fra 5 CDer

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk. Med en skuff for fem CDer kan du spille 50 timer med musikk. MP3 har blitt standard lydkomprimeringsformat og sørger for rask og enkel overføring av lydfiler.

 • Enkel navigering på artist, album eller spilleliste

  Enkel navigering på artist, album eller spilleliste
 • Trådløs USB-adapter for PC inkludert

  Trådløs PC-link kobler PCen trådløst til et Philips-lydsystem via Wi-Fi™, uten komplisert nettverkskonfigurasjon. Wi-Fi™ er den ledende bransjestandarden for trådløse nettverk, også kalt IEEE802.11b. Installer ganske enkelt den medfølgende trådløse USB-adapterdriveren, og koble den til PCen. Kontrollknappene på lydsystemet og fjernkontrollen gir enkel navigering og kontroll over MP3-musikken som er lagret på PCen. Stream MP3-musikk fra PCen til Philips-lydsystemet fra hvor som helst i huset. Trådløst!

 • Klasse D digital forsterker for kvalitetslyd

  Klasse D digital forsterker tar et analogt signal, konverterer det til et digitalt signal og forsterker deretter signalet digitalt. Signalet går deretter inn i et demoduleringsfilter som produserer den endelige lyden. Den forsterkede digitale lyden har alle fordelene ved digital lyd, inkludert bedre lydkvalitet. I tillegg har klasse D digital forsterker mer enn 90 % høyere effektivitet enn vanlige AB-forsterkere. Denne høye effektiviteten gir en kraftig forsterker som tar liten plass.

 • 2500 W PMPO / 150 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 2500 W PMPO / 150 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i