In.Sight trådløs HD-monitor for hjemmeovervåkning

  In.Sight trådløs HD-monitor for hjemmeovervåkning

  Få oversikt over hjemmet fra iPhone/iPad

  Hold et øye med hjemmet med den trådløse In.Sight-monitoren for hjemmeovervåkning via iPhone/iPad. Med HD-video og nattsyn kan du se hjemmet tydelig enten det er dag eller natt. Den er enkel å sette opp og varsler deg når den oppdager bevegelse/lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

In.Sight trådløs HD-monitor for hjemmeovervåkning

Wi-Fi og HD, Vidvinkel, nattsyn, For iPhone, iPad, Drevet av iVideon M120/10 Finn lignende produkter

Få oversikt over hjemmet fra iPhone/iPad

Med HD og nattsyn

 • Wi-Fi-aktivert for plassering hvor som helst i hjemmet

  Wi-Fi-aktivert for plassering hvor som helst i hjemmet

  Den trådløse InSight-monitoren er en Wi-Fi-aktivert monitor som bruker det trådløse hjemmenettverket til å streame video og lyd med en monitor du kan plassere der du vil.

 • Nattsynmodus for å se bedre i mørket

  Nattsynmodus for å se bedre i mørket

  Den infrarøde nattsynmodusen gir deg oversikt over hjemmet selv når det er mørkt. Infrarødt lys aktiveres slik at monitoren kan produsere tydelige videoer i svart/hvitt når det er mørkt. Nattsynmodusen slår seg av og på automatisk, eller du kan justere den manuelt.

 • Se mer gjennom linsen med ekstra vid vinkel

  Se mer gjennom linsen med ekstra vid vinkel

  Den trådløse In.Sight-HD-monitoren M120 for hjemmeovervåkning fra Philips gir en visningsvinkel på 102 grader, som viser deg mer av rommet i samme visning slik at du kan se mye mer enn på andre monitorer.

 • Telefonen mottar meldinger når bevegelse/lyd registreres

  Telefonen mottar meldinger når bevegelse/lyd registreres

  Det er umulig å forutsi når noe kan skje. Den trådløse hjemmemonitoren In.Sight overvåker med justerbar lyd- og bevegelsesregistrering. Du varsles når det registreres lyd eller bevegelse.

 • Enkelt oppsett av monitor via QR-kode

  Enkelt oppsett av monitor via QR-kode

  Oppsettet er enkelt med In.Sight+-appen som genererer en QR-kode for Wi-Fi-innstillingene i hjemmet. Med QR-koden pares monitoren automatisk med Wi-Fi-nettverket, enkelt og umiddelbart.

 • Video er kryptert for sikker kobling

  Video er kryptert for sikker kobling

  In.Sight trådløs monitor bruker svært sikker kryptering som ivaretar privatlivet til enhver tid. In.Sight trådløs monitor bruker en unik krypteringsnøkkel hver gang den oppretter en forbindelse, noe som gir deg en svært sikker kobling hver gang du ser på dine kjære.

 • Trykk for å snakke via iPhone/iPad

  Med In.Sight-monitoren kan du gjøre mer enn å holde øye med hjemmet. Du kan også snakke med de du er glad i. Bare trykk på snakkeknappen på iPhone/iPad for å kommunisere med én gang. Det er en fantastisk måte å holde kontakten på.

 • Del skjermer med andre iPhone-/iPad-brukere

  Du kan la familie og venner se på monitorene og la dem holde et øye med hjemmet ditt. Med In.Sight+-appen kan du dele hver monitor med andre brukere slik at de har tilgang til video.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i