Hjemmekinoanlegg med DVD-opptaker

  Hjemmekinoanlegg med DVD-opptaker

  Fantastiske opptak

  Er du lei av alle boksene under TVen? Med Philips' alt-i-ett hjemmeunderholdningsløsning med DVD-opptaker kan du nå nyte film- og musikkunderholdning hjemme i din egen stue – helt problemfritt.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fantastiske opptak

 • ShowView for rask og enkel programmering

  ShowView for rask og enkel programmering

  Med ShowView-systemet trenger du bare å programmere videospilleren med et ShowView-nummer – én enkelt kode på opptil ni sifre (vanligvis færre) som står oppgitt ved siden av hvert TV-program i de fleste programoversikter.

 • i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.LINK digital inngang for perfekte digitale videokamerakopier

  i.Link, også kjent som IEEE 1394 og FireWire, overfører alle lyd- og bildesignaler gjennom samme kabel digitalt, uten at kvaliteten på bilde og lyd blir dårligere. Med i.Link digital videoinngang kan du kopiere hjemmevideoer med den opprinnelige digitale bildekvaliteten.

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • DTS Digital Surround for flerkanals surroundlyd

  DTS Digital Surround for flerkanals surroundlyd

  DTS gir overlegen surround-lyd til DVD-filmene dine.

 • Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Easy-fit™-kontakter med fargekoding for et enkelt oppsett

  Fargekodede kontakter gjør det enkelt og brukervennlig å koble høyttalerne og subwooferen til senterenheten på hjemmeunderholdningssystemet. Det er bare å koble kontaktene til de matchende fargene på baksiden av senterenheten.

 • Dolby Digital for filmer eller konserter i full surround-lyd

  Dolby Digital og DTS, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • Dolby Pro Logic II for surround-lyd fra stereokilder

  Dolby Pro Logic II er en avansert matrisedekoder som henter fem kanaler surround-lyd, inkludert to fulltone surroundkanaler, fra alle stereokilder.

 • Cinema Center Speaker™ for en realistisk kinoopplevelse

  Gjenskap og få den virkelige kinoopplevelsen hjemme i din egen stue med Cinema Center Speaker™. Med bedre lyd i større deler av rommet som kommer fra fire høyttalerelementer som peker i flere retninger, og en høyfrekvent diskanthøyttaler som er nøyaktig plassert i forskjellige vinkler, får du en bedre dybde i lyden med et klart skille mellom forgrunn og bakgrunn og handling og dialog. Naturlig og krystallklar lydgjengivelse skapes med de revolusjonerende nye 5,1 cm (2") fulltonehøyttalerne som gir en fantastisk "gjennom skjermen"-opplevelse som ikke bare skaper følelsen av å være på kino, men i selve filmen.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Musikk: CD, CD-R/RW og MP3-CD

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

 • Enkel installering for å klargjøre det komplette hjemmeunderholdningssystemet

  Philips leverer en hurtigstartveiledning for å hjelpe deg med den første installeringen av systemet. Den har en enkel fremgangsmåte med klare og tydelige fargeillustrasjoner som leder deg gjennom de grunnleggende trinnene ved tilkobling og hvordan du får bilde og lyd. Disse grunnleggende trinnene beskrives klart og tydelig på én side, som du finner i esken. Installeringen bør dermed gå fort og smertefritt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i