Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean

Vår beste eltannbørste

  • KA

  Philips Sonicare DiamondClean

  Vår beste eltannbørste

  Hvitere og sunnere tenner for livet

  Med sin prisbelønte design og eksepsjonelle rengjøring er DiamondClean Sonicares mest eksklusive elektriske tannbørste. Vår soniske teknologi i kombinasjon med diamantformede børstestrå polerer effektivt misfargede tenner. Kliniske tester viser synlig hvitere tenner allerede etter en ukes bruk. DiamondClean lades i et stilrent glass som gir en ekstra touch av eleganse til baderommet ditt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare DiamondClean Vår beste eltannbørste

Klinisk bevist hvitere tenner på én uke, Induksjonslading i eksklusivt glass, Opptil 3 ukers batteritid, Roséfarget gull-utgave HX9312/04 Finn lignende produkter

Hvitere og sunnere tenner for livet

Den beste Philips Sonicare-tannbørsten for hvitere tenner

 • Fjerner opptil syv ganger så mye plakk som en manuell tannbørste

  Fjerner opptil syv ganger så mye plakk som en manuell tannbørste

  Fjerner opptil syv ganger så mye plakk enn en manuell tannbørste fra steder som er vanskelige å nå. Kun to av ti personer i Norden bruker elektrisk tannbørste i dag, noe vi synes er merkelig sett ut fra at både tannleger og tannlegeforbundet anbefaler bruk av elektrisk tannbørste fremfor vanlig tannbørsting. Sonicares elektriske tannbørste gir deg flere børstebevegelser per minutt enn hva din manuelle tannbørste gjør på en måned.

 • Sonicare – effektiv rengjøring, friskere tannkjøtt og hvitere tenner

  Sonicare – effektiv rengjøring, friskere tannkjøtt og hvitere tenner

  Munnen er innfallsporten til resten av kroppen, og en god munnhelse gagner ikke bare munnen og tennene, men påvirker hele kroppen. Det er en bevist sammenheng mellom utilstrekkelig munnhygiene og noen av våre mest vanlige hjerte- og karsykdommer, så i tillegg til å få hvitere tenner og friskere pust påvirkes også den generelle helsen. Sonicare har utviklet børstehoder tilpasset dine behov avhengig av om du vil ha hvitere tenner, fokusere på plakkfjerning eller et friskere tannkjøtt.

 • Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker

  Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker

  Denne Philips Sonicare elektriske tannbørsten gir optimal rengjøring mellom tennene og langs tannkjøttranden, slik at du får sunnere tannkjøtt på bare to uker.

 • DiamondClean-tannbørstehode for Sonicares hviteste tenner

  DiamondClean-tannbørstehode for Sonicares hviteste tenner

  DiamondClean-tannbørstehoder, Philips Sonicares beste børstehode for hvitere tenner, har diamantformede børstehår for å effektivt, men skånsomt fjerne misfarging og skrape bort plakk. Fjerner misfarging fra kaffe, te, rødvin, sigaretter og tobakk på bare én uke.

 • Dobbelt ladesystem: oppladende glass og reiseveske

  Dobbelt ladesystem: oppladende glass og reiseveske

  1) Oppladende glass – bare plasser den elektriske Philips Sonicare-tannbørsten i glasset for å lade den. Kan også brukes til å skylle munnen etter pussing. 2) Ladende reiseveske – kobles til den bærbare datamaskinen via USB eller kan lades i stikkontakt. Gjør at du kan ta med deg DiamondClean overalt.

 • Sonicares dynamiske rengjøringsbevegelser fører væske mellom tennene

  Sonicares dynamiske rengjøringsbevegelser fører væske mellom tennene

  Sonicare-teknologien, som vi benytter i alle våre elektriske tannbørster, er inspirert av tannpleien. Philips har forsket på og utviklet munnpleieprodukter i over 20 år. Vi er det raskest voksende markedet for elektriske tannbørster, og har 25 millioner fornøyde Sonicare-bruker verden over. Det unike med Sonicares teknologi er at den kommer til også mellom tennene og under tannkjøttranden. De høyfrekvente børstebevegelsene presser vann og tannkrem inn mellom tennene og gir deg både effektiv og skånsom rengjøring.

 • Timere for å bidra til grundig børsting

  Timere for å bidra til grundig børsting

  Quadpacer-intervalltimeren viser når det er på tide å gå til en annen av de fire områdene i munnen, mens Smartimer hjelper deg med å børste i to minutter som anbefalt av tannlegen.

Se alle spesifikasjoner
 • basert på to perioder med to minutters pusseøkter per dag, på standardmodus

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i