Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean

Vår beste eltannbørste

 • Philips Sonicare DiamondClean

  Vår beste eltannbørste

  Hvitere og sunnere tenner for livet

  Med sin prisbelønte design og eksepsjonelle rengjøring er DiamondClean Sonicares mest eksklusive elektriske tannbørste. Vår soniske teknologi i kombinasjon med diamantformede børstestrå polerer effektivt misfargede tenner. Kliniske tester viser synlig hvitere tenner allerede etter en ukes bruk. DiamondClean lades i et stilrent glass som gir en ekstra touch av eleganse til baderommet ditt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare DiamondClean Vår beste eltannbørste

Klinisk bevist hvitere tenner på én uke, Induksjonslading i eksklusivt glass, Opptil 3 ukers batteritid, Roséfarget gull-utgave HX9312/04 Finn lignende produkter

Hvitere og sunnere tenner for livet

Den beste Philips Sonicare-tannbørsten for hvitere tenner

 • Få et hvitere smil på én uke med DiamondClean-børstehodet

  Få et hvitere smil på én uke med DiamondClean-børstehodet

  Klikk på DiamondClean-børstehodet for skånsom, men effektiv fjerning av overflateflekker. Tettpakkede, sentrale flekkfjerningsbuster arbeider hardt for å gjøre smilet ditt dobbelt så hvitt på bare syv dager.*

 • Fjern opptil syv ganger så mye plakk med DiamondClean

  Fjern opptil syv ganger så mye plakk med DiamondClean

  Klikk på DiamondClean-børstehodet for å få en frisk følelse som varer. Takket være den fleksible busten får du en dyp, men skånsom tannpuss på steder som er vanskelige å nå. De fjerner også syv ganger så mye plakk som en vanlig tannbørste.

 • Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker

  Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker

  Med optimal pussing med DiamondClean blir tannkjøttet sunnere på bare to uker. Den fjerner opptil syv ganger så mye plakk langs tannkjøttranden som en manuell tannbørste. På denne måten får du det sunneste smilet.

 • Velg mellom fem modi, blant annet poleringsmodus og skånsom modus

  Velg mellom fem modi, blant annet poleringsmodus og skånsom modus

  Med DiamondClean får du en forfriskende tannpuss hver dag. De fem modiene dekker alle dine pussebehov. Rengjøringsmodusen kan brukes til den daglige pussingen med svært gode resultater. Tannkjøttmodusen masserer tannkjøttet skånsomt, poleringsmodusen gjør smilet hvitere, den skånsomme modusen rengjør tannkjøttet skånsomt og effektivt, mens den hvite modusen er ideell hvis du vil fjerne overflateflekker.

 • Timere oppmuntrer til grundig pussing på to minutter

  Timere oppmuntrer til grundig pussing på to minutter

  Det tar kun to minutter å pusse tennene grundig. Vår QuadPacer varsler deg når du har brukt den optimale mengden tid på hver del i munnen, mens Smartimer gir signal når den totale tiden er oppbrukt. Sammen hjelper de deg med å nå anbefalt pussetid, hver eneste gang.

 • Vinklet hals for å hjelpe deg med å nå vanskelige områder

  Vinklet hals for å hjelpe deg med å nå vanskelige områder

  Den unike formen på DiamondClean-tannbørstens håndtak, kombinert med børstehodene våre, gjør at selv vanskelige områder som de bakerste tennene får seg en grundig puss.

 • Den unike teknologien vår gir deg en kraftig, men skånsom tannpuss

  Den unike teknologien vår gir deg en kraftig, men skånsom tannpuss

  Kraftige soniske vibrasjoner pisker opp tannkremen til bobler som bekjemper plakken, og driver dem dypt mellom tennene og langs tannkjøttranden. Samtidig får tennene 31 000 skånsomme, men effektive børstestrøk. Slik får du en måneds manuell tannpuss på bare to minutter.

 • USB-ladende reiseveske og ladeglass

  USB-ladende reiseveske og ladeglass

  Den luksuriøse USB-reisevesken fungerer også som en lader, slik at du kan lade på farten. Plasser tannbørsten i beholderen, og koble den til en bærbar datamaskin eller sett i stikkontakten. Den inneholder også en børstehodeholder for ekstra renslighet når du reiser. Og når det gjelder lading i hjemmet, passer ladeglasset elegant inn på badet og fungerer også som et skylleglass etter tannpussen. Bare sett b

 • Sikker og skånsom for dine tannhelsemessige behov

  Sikker og skånsom for dine tannhelsemessige behov

  Uansett hva slags behov du har, kan du være sikker på at du får en sikker pusseopplevelse med DiamondClean. Den soniske teknologien vår gjør at den kan brukes på tannreguleringer, fyllinger, kroner og skallfasetter. Den kan også brukes til daglig behandling av tannkjøttsykdommer.

Se alle spesifikasjoner
 • basert på to perioder med to minutters pusseøkter per dag, på standardmodus

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i