Sonicare AirFloss Ultra – Rengjør mellom tennene på 60 sek

med ett munnstykke HX8331/01 Finn lignende produkter
Sonicare
 • Enklere og raskere enn vanlig tanntråd

  Sonicare

  AirFloss Ultra – Rengjør mellom tennene på 60 sek

  HX8331/01 Finn lignende produkter

  Like viktig som å pusse tennene er det å gjøre ordentlig rent mellom dem. Faktum er at mellom 20-40 % av tannflatene befinner seg mellom tennene. Mange opplever at det er vanskelig å rengjøre med tanntråd, og dermed unnlater man helt enkelt å gjøre det. Den unike teknologien i AirFloss Ultra presser mikrodråper av luft og vann eller munnskyll mellom tennene med høyt trykk noe som rengjør og fjerner plakk veldig effektivt. AirFloss Ultra er klinisk bevist å være like effektivt som tanntråd, men mer tidseffektivt og enklere å bruke – dermed er det enkelt å skape en sunn vane. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enklere og raskere enn vanlig tanntråd

Utformet for de som ikke bruker tanntråd regelmessig

 • Fjerner opptil 99,9 % plakk***

  Fjerner opptil 99,9 % plakk***

  Philips Sonicare AirFloss Ultra er klinisk bevist å forbedre tannhelsen like mye som tanntråd.*En stor del av tannflatene er faktisk mellom tennene. Til tross for at vi vet at rengjøring mellom tennene er veldig viktig for å få friske tenner og frisk ånde, er det relativt få som regelmessig rengjør med tanntråd. AirFloss Ultra er like effektivt som tanntråd, men betydelig enklere og raskere. Du får friskere tannkjøtt i løpet av bare to uker.

 • Unik luft- og mikrodråpeteknikk

  Unik luft- og mikrodråpeteknikk

  De klinisk beviste resultatene er mulige takket være luft- og mikrodråpeteknikken som rengjør mellom tennene like effektivt som tanntråd.

 • En enkel måte å skape gode vaner på

  En enkel måte å skape gode vaner på

  Rengjøring mellom tennene er svært viktig for generell tannhelse. Med AirFloss kan du rengjøre grundigere mellom tennene på en enkel måte, slik at du kan skape gode vaner.

 • Hvorfor er det viktig å gjøre rent mellom tennene?

  Når man ikke rengjør mellom tennene samles det bakterier, noe som både fører til dårlig ånde og blødende tannkjøtt (tannkjøttbetennelse). Blødende tannkjøtt gjør det lett for bakterier i munnen å ta seg inn i blodomløpet i kroppen. Ifølge Philips Sonicares nyeste SIFO-undersøkelse har mer enn 40 % av befolkningen blødende tannkjøtt minst én gang i måneden. De fleste anser ikke at blødende tannkjøtt er spesielt farlig, men tilstanden er bevist å ha påvirkning på noen av de mest vanlige hjerte- og karsykdommene, for eksempel hjerteinfarkt.

 • Hjelper til med å forebygge hull i tennene der det er vanskelig å komme til

  Ved å fjerne plakk der du ikke kommer til med tannbørsten hjelper AirFloss Ultra til med å forebygge hull på vanskelig tilgjengelige steder i munnen.

 • Munnstykke med høy ytelse

  Det nye AirFloss Ultra-munnstykket med høy ytelse forsterker kraften i luft- og mikrodråpeteknologien slik at den blir mer effektiv enn noensinne.

 • Still inn nøyaktig hvordan du vil ha strålen

  Du kan tilpasse strålen i AirFloss Ultra med enkel-, dobbel- eller trippelsprut for hvert trykk på aktiveringsknappen.

 • Rengjør mellom tennene på bare 60 sekunder!

  Med AirFloss Ultra kan du rengjøre hele munnen på mindre enn 60 sekunder per dag. Velg strålefrekvens (enkel-, dobbel- eller trippel) hvis du vil stille inn automatisk stråle. Hvis du vil tilpasse strålen manuelt gjør du det enkelt ved å bare trykke inn eller slippe knappen.

 • Ren og frisk munn hver dag

  Fyll beholderen på håndtaket med enten munnskyllevann eller vann. Deretter peker du og trykker. Bruk med munnskyllevann for å en frisk munn uten mikrober.

Se alle spesifikasjoner
 • *når det gjelder pasienter med mild til moderat tannkjøttbetennelse som bruker en manuell tannbørste og antimikrobielt munnskyllevann. AirFloss er utformet for de som ikke bruker tanntråd regelmessig, for å hjelpe dem med å rengjøre mellom tennene hver dag. Se Vanlige spørsmål under fanen Brukerstøtte for å få mer informasjon.
 • **I en laboratoriestudie kan faktiske resultater i munnen variere.
 • eller pengene tilbake

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i