Sonicare

  Philips Sonicare AirFloss

  Interdental – oppladbart

  Bruker du ikke tanntråd? Da bør du bruke AirFloss.

  Hvis du er en av dem som ikke bruker tanntråd regelmessig, kan du ved å bruke AirFloss enkelt gjøre det til en vane å rengjøre mellom tennene. AirFloss kan brukes sammen med munnskyll eller vann og har en unik teknologi som bruker luft og små dråper for å fjerne plakk på steder der det er vanskelig å komme til. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare AirFloss Interdental – oppladbart

med ett munnstykke HX8221/02 Finn lignende produkter

Bruker du ikke tanntråd? Da bør du bruke AirFloss.

Fjerner plakk der børsten ikke kommer til

 • Teknologi som rengjør med ett trykk

  Teknologi som rengjør med ett trykk

  AirFloss bruker en unik teknologi med luft og små dråper for å sende en rask salve med trykkluft og vann eller munnskyllevann mellom tennene. Aktiveringsknappen med ett trykk er like enkel som et museklikk.

 • Rengjør hele munnen på bare 30 sekunder

  Rengjør hele munnen på bare 30 sekunder

  Med AirFloss tar det bare 30 sekunder å rengjøre hele munnen. Du trykker ganske enkelt på knappen én gang for én sprut, og deretter flytter du den og gjentar det. Hvis du vil bruke den nye funksjonen for automatisk sprut, holder du knappen nede og beveger ledetuppen fra mellomrom til mellomrom. Den gir automatisk fra seg én sprut i sekundet.

 • Bidrar til å forbedre tannkjøtthelsen på bare to uker

  Bidrar til å forbedre tannkjøtthelsen på bare to uker

  Det er klinisk bevist at Sonicare AirFloss forbedrer tannkjøtthelsen på bare to uker.

 • Pek, trykk og rengjør!

  Pek, trykk og rengjør!

  Fyll beholderen på håndtaket med enten munnskyll eller vann for å få en forfriskende rengjøring. Deretter peker du og trykker. Vannbeholderen rommer tilstrekkelig væske til å bruke den to ganger.

 • Ledetupp sikrer riktig plassering

  Ledetupp sikrer riktig plassering

  Det slanke, vinklede munnstykket og ledetuppen gjør at det er enkelt å finne riktig plassering. Bare før den langs tannoverflaten i nærheten av tannkjøttranden til tuppen setter seg i sporet mellom tennene.

 • Komfortabelt, ergonomisk håndtak

  Komfortabelt, ergonomisk håndtak

  AirFloss er utformet for å være enkel å manøvrere på steder der det er trangt, ved at det har et komfortabelt, ergonomisk håndtak og et sklisikkert grep.

 • Bidrar til å forhindre hull mellom tennene

  Bidrar til å forhindre hull mellom tennene

  Ved å forsiktig sprute vekk plakk som ikke ble fjernet under børstingen, bidrar Sonicare AirFloss til å forhindre at det oppstår hull mellom tennene.

 • Fjerner opptil fem ganger så mye plakk mellom tennene*

  Fjerner opptil fem ganger så mye plakk mellom tennene*

  Rengjøring mellom tennene er en viktig del av tannhelsen. Sonicare AirFloss bruker en teknologi med luft og små dråper for å fjerne opptil fem ganger mer plakk mellom tennene enn manuell pussing alene.

 • En enkel måte å forbedre rengjøring mellom tennene på

  Rengjøring mellom tennene er svært viktig for generell tannhelse. Med AirFloss kan du rengjøre grundigere mellom tennene på en enkel måte, slik at du kan skape gode vaner. Etter tre måneder med bruk av AirFloss fortsatte 96 % av de som ikke brukte tanntråd regelmessig, med å bruke AirFloss fire eller flere dager per uke.

Se alle spesifikasjoner
 • enn bare å børste med vanlig tannbørste

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i