Sonicare

Philips Sonicare EasyClean

Elektrisk tannbørste

  Philips Sonicare EasyClean

  Elektrisk tannbørste

  Bedre fjerning av plakk

  Sonicares EasyClean er den elektriske tannbørsten som gir deg en friskere, renere følelse. Den patenterte soniske teknologien presser vann dypt inn mellom tennene og langs tannkjøttranden og gjør rent der en vanlig tannbørste ikke kommer til. EasyClean foretar flere børstebevegelser per minutt enn din manuelle tannbørste gjør på en måned, hvilket gjør at EasyClean fjerner dobbelt så mye plakk som en vanlig tannbørste! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare EasyClean Elektrisk tannbørste

Fjerner plakk, 3 ukers batteritid HX6511/22 Finn lignende produkter

Bedre fjerning av plakk

 • Den er klinisk testet til å være sikker og skånsom

  Den er klinisk testet til å være sikker og skånsom

  Den elektriske Philips Sonicare-tannbørsten er trygg å bruke på: tannregulering (børstehodene slites fortere ut når de brukes på regulering), rekonstruerte tenner (fyllinger, kroner, skallfasetter) og lommer i tannkjøttet.

 • Sonicares dynamiske rengjøringsbevegelser fører væske mellom tennene

  Sonicares dynamiske rengjøringsbevegelser fører væske mellom tennene

  Sonicare-teknologien, som vi benytter i alle våre elektriske tannbørster, er inspirert av tannpleien. Philips har forsket på og utviklet munnpleieprodukter i over 20 år. Vi er det raskest voksende markedet for elektriske tannbørster, og har 25 millioner fornøyde Sonicare-bruker verden over. Det unike med Sonicares teknologi er at den kommer til også mellom tennene og under tannkjøttranden. De høyfrekvente børstebevegelsene presser vann og tannkrem inn mellom tennene og gir deg både effektiv og skånsom rengjøring.

 • Tominutters-timer sørger for anbefalt pussetid

  Tominutters-timer sørger for anbefalt pussetid

  To minutters timer på denne elektriske Sonicare-tannbørsten fra Philips sørger for at du børster så lenge tannlegen anbefaler det

 • Børstehode med vinklet hals for bedre rekkevidde til de bakerste tennene

  Børstehode med vinklet hals for bedre rekkevidde til de bakerste tennene

  Den unike vinklede børstehodehalsen til dette tannbørstehodet gjør det enklere å nå baktenner, og fjerner plakk på de stedene der det er vanskelig å komme til.

 • Quadpacer intervalltimeren legger opp til grundig pussing

  Quadpacer intervalltimeren legger opp til grundig pussing

  30-sekunders intervalltimeren sier ifra når du har fullført hvert av de fire områdene i munnen, og signaliserer at du bør gå videre, noe som resulterer i mer konsekvent rengjøring av hele munnen

 • Easy-start-program, slik at du blir vant til Sonicare

  Easy-start-program, slik at du blir vant til Sonicare

  Øker forsiktig effekten i løpet av de første 14 øktene for at du skal komme gradvis inn i bruken av den elektriske Philips Sonicare-tannbørsten

 • Sonicare-tannbørsten fra Philips bidrar til å gjøre tennene hvite

  Sonicare-tannbørsten fra Philips bidrar til å gjøre tennene hvite

  Philips Sonicares beste ytelse for hvitere tenner: Denne tannbørsten hjelper deg med å fjerne og redusere flekker på tennene for et strålende smil.

 • Fjerner opptil dobbelt så mye plakk som en manuell tannbørste

  Fjerner opptil dobbelt så mye plakk som en manuell tannbørste

  Kun to av ti personer i Norden bruker elektrisk tannbørste i dag, noe vi synes er merkelig sett ut fra at både tannleger og tannlegeforbundet anbefaler bruk av elektrisk tannbørste fremfor vanlig tannbørsting. Sonicares elektriske tannbørste gir deg flere børstebevegelser per minutt enn din manuelle tannbørste gjør på en måned. Vår soniske teknologi presser vann og tannkrem inn mellom tennene og under tannkjøttranden, noe som skånsomt og effektivt rengjør hele munnen og ikke bare tannflatene. Denne elektriske Sonicare-tannbørsten er spesielt utviklet for deg som vil fokusere på plakkfjerning.

 • Teknologin fører væske mellom tennene

  Teknologin fører væske mellom tennene

  De unike dynamiske bevegelsene til Sonicares elektriske tannbørste kommer til skånsomt og effektivt mellom tennene og langs tannkjøttkanten.

Se alle spesifikasjoner
 • *basert på to perioder med to minutters pusseøkter per dag, på Clean-modus
 • enn en manuell tannbørste

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i