Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Surround-lyd med høy ytelse

  HTS6600-enheten har Ambisound og gir en omfavnende flerkanals surround-opplevelse med bare to høyttalere i et hvilket som helst rom. Systemet er enkelt å sette opp, kan monteres på veggen, gir glimrende lyd- og bildekvalitet og passer inn i alle hjem.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Surround-lyd med høy ytelse

med Ambisound

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • Smart Surround optimaliserer surround-innstillingene automatisk

  Smart Surround optimaliserer surround-innstillingene automatisk

  Få best mulig lydopplevelse uten å måtte endre surround-innstillingene hver gang du bytter plate eller bytter mellom film og musikk. I motsetning til vanlige 5.1-systemer som har standard flerkanals surround-innstillinger, endrer Smart Surround automatisk surround-innstillingene slik at de passer til musikken kodet i stereo eller til filmen med flerkanalsinnhold.

 • DoubleBASS gir en utvidet, dyp bassopplevelse

  DoubleBASS gir en utvidet, dyp bassopplevelse

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

 • HDMI 1080i med høydefinisjons videooppskalering

  HDMI 1080i med høydefinisjons videooppskalering

  HDMI står for High Definition Multimedia Interface. Det er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • MP3-linjeinngang for musikkavspilling fra bærbare MP3-spillere

  MP3-linjeinngang for musikkavspilling fra bærbare MP3-spillere

  MP3-linjeinngang bruker plug and play-teknologi som tillater direkte avspilling av MP3-innhold via ditt hjemmekinosystem ved å koble den bærbare MP3-spilleren til den innebygde hodetelefonjack-kontakten. Nå kan du nyte den flotte lydkvaliteten fra Philips-hjemmekinosystemet mens du spiller favorittmusikken fra din bærbare MP3-spiller.

 • Sofistikert design som matcher alle flat-TVer

  Sofistikert design som matcher alle flat-TVer

  Avansert teknologi pakket inn i eleganse og stil. Dette hjemmekinosystemet pynter opp enhver stue med toner av forfinet stil og klasse. Det reflekterer nøyaktig den samme designen og det samme utseendet som Philips flat-TVen, og det kan plasseres under alle flat-TVer som en følgesvenn – den passer til flat-TVen, interiøret og livsstilen din.

 • Vertikale høyttalere som kan monteres på veggen med flat-TVen

  Vertikale høyttalere som kan monteres på veggen med flat-TVen
 • Raskt og enkelt oppsett, problemfri installering

  Raskt og enkelt oppsett, problemfri installering
 • USB Direct spiller av bilder og musikk fra USB-fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på DVD-systemet fra Philips. Den digitale musikken og de digitale bildene dine spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i