Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Lyden som omfavner deg

  Dette elegante og enkle systemet kombinerer stil og ytelse og gir deg uendelige timer med sanseopplevelser. Len deg tilbake og lev deg inn i filmer og musikk i din egen stue.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyden som omfavner deg

med Ambisound

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • HDMI 1080i med høydefinisjons videooppskalering

  HDMI 1080i med høydefinisjons videooppskalering

  HDMI står for High Definition Multimedia Interface. Det er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • MP3-linjeinngang for musikkavspilling fra bærbare MP3-spillere

  MP3-linjeinngang for musikkavspilling fra bærbare MP3-spillere

  MP3-linjeinngang bruker plug and play-teknologi som tillater direkte avspilling av MP3-innhold via ditt hjemmekinosystem ved å koble den bærbare MP3-spilleren til den innebygde hodetelefonjack-kontakten. Nå kan du nyte den flotte lydkvaliteten fra Philips-hjemmekinosystemet mens du spiller favorittmusikken fra din bærbare MP3-spiller.

 • Høyttalere i tre gir ypperlig, naturlig lyd

  Høyttalere i tre gir ypperlig, naturlig lyd

  Naturen gir oss det beste. Ikke minst når det gjelder tre. Tre innehar akustiske egenskaper som gjør at det er unikt perfekt til å bruke til lydutstyr og instrumenter. Det er med god grunn at fine musikkinstrumenter som pianoer og fioliner er laget av tre – det er den samme grunnen som at disse høyttalerne også sitter i et trekabinett. Nyt en fyldig og realistisk lydopplevelse fra disse høyttalerne i trekabinett.

 • En kompakt design som passer overalt

  En kompakt design som passer overalt
 • Raskt og enkelt oppsett, problemfri installering

  Raskt og enkelt oppsett, problemfri installering
 • USB Direct spiller av bilder og musikk fra USB-fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på DVD-systemet fra Philips. Den digitale musikken og de digitale bildene dine spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i