5.1-hjemmekinoanlegg

    Lidenskap for lyd

    Dette heldigitale systemet gir utmerket surroundlyd for en kinolignende filmopplevelse i hjemmet. Det spiller av mange formater fra alle typer plater og fra bærbare mediespillere og USB-pinner. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hjemmekinoanlegg

3D-vinklede høyttalere, Blu-ray-3D-avspilling HTS5580/12 Finn lignende produkter

Lidenskap for lyd

Ekte kinoopplevelse med jevn spredning av lyd

  • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

    Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

    La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

  • 3D-vinklede høyttalere sprer lyden jevnt rundt i rommet

    3D-vinklede høyttalere sprer lyden jevnt rundt i rommet

    3D-vinklede høyttalere har vinklede drivere for at lyden ikke bare skal gå rett fremover, men også til sidene, slik at lydopplevelsen blir bredere og du kan nyte oppslukende og kinoaktig surroundlyd.

  • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

    Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

    Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

  • DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

    DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

    DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

  • Trådløs baklyd gir færre ledningsstrekk over rommet

    Trådløs baklyd gir færre ledningsstrekk over rommet

    Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarheten og mobiliteten når det gjelder høyttalerplassering. Trådløse høyttalere, som er utviklet med grensesnittfri teknologi, gir full surroundlyd uten ledninger som lager rot. Du kan kjøpe trådløse bakhøyttalere fra Philips separat.

  • Spiller av 3D Blu-ray-plater, DVDer, VCDer, CDer og USB-enheter

    Spiller av 3D Blu-ray-plater, DVDer, VCDer, CDer og USB-enheter

    Spill av så å si alle typer plater og medieformater – det kan være 3D-Blu-ray-plater, DVDer, VCDer, CDer eller USB-enheter. Opplev den uslåelige anvendeligheten med flotte avspillingsmuligheter og luksusen ved det å kunne dele mediefiler på TVen eller i hjemmekinoanlegget.

  • 1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

    1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
  • Elegant, høyglanset utførelse med unike berøringskontroller

    Elegant, høyglanset utførelse med unike berøringskontroller
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i