Trådløst hjemmekinoanlegg

  Opplev alt trådløst

  Dette stilige, kompakte og fullstendig digitale hjemmeunderholdningssystemet spiller nær sagt alle typer plater med høykvalitets Dolby-, DTS- eller SACD-surround-lyd. Du kan bare slappe av og la deg oppsluke av filmer og musikk hjemme i din egen stue.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Opplev alt trådløst

 • 12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12-bit video-DAC er en fremragende digital-til-analog-konverterer som bevarer alle detaljer i den opprinnelige bildekvaliteten. Den viser raffinerte nyanser og jevnere gradering av farger, noe som resulterer i et mer levende og naturlig bilde. Begrensningen til vanlig 10-bit DAC blir enda tydeligere ved bruk av store skjermer og projektorer.

 • Trådløse bakre høyttalere gir færre ledningsstrekk over rommet

  Trådløse bakre høyttalere gir færre ledningsstrekk over rommet

  Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarhet og mobilitet i høyttalerplassering. De er utviklet med forstyrrelsesfri teknologi som gir full surround-lyd uten ledninger som lager rot.

 • Progressive Scan for PAL og NTSC gir knivskarpe bilder

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Det resulterer i et flimmerfritt bilde med høy oppløsning og en bedre seeropplevelse.

 • Dome diskanthøyttalere, god SACD-lyd for høye frekv.

  Dome diskanthøyttalere forbedrer SACD-lyd ved de høyeste frekvensene ved å ta opp hver nyanse og modulasjon i lyden ved hjelp av en ekstremt lett og stiv membran laget av LEXAR. Dette gjør at diskanthøyttalerne gir bedre gjengivelse av høyere frekvenser. Den spesielle koniske formen på reflektorplaten sikrer en bedre spredning av de høyere frekvensene. Resultatet er forbløffende klare og skarpe høye toner og generelt mer balansert lydoppfatning.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og seeropplevelse.

 • Musikk: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW og Windows Media™-lyd

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

 • Bilder (JPEG) i lysbildefremvisning med musikk

  Gjør det morsomt å dele bilder med familie og venner! Kjør en lysbildefremvisning med musikk i bakgrunnen. Dette Philips-produktet støtter samtidig avspilling av JPEG-bilder og MP3-musikk. Pass på at filene til lysbildefremvisningen med musikk er lagret på det samme mediet. Velg favoritt-MP3-musikken din, og start en lysbildefremvisning av JPEG-bilder.

 • USB Direct spiller av bilder og musikk fra USB-fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på DVD-systemet fra Philips. Den digitale musikken og de digitale bildene dine spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i