Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

  Forbedre opplevelsen

  Dette stilige, kompakte og fullstendig digitale hjemmeunderholdningssystemet spiller nær sagt alle typer plater med høykvalitets Dolby-, DTS- eller flerkanalslyd. Du kan bare slappe av og la deg oppsluke av filmer og musikk hjemme i din egen stue. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hjemmekinoanlegg med DVD-spiller

DivX Ultra HTS3115/12 Finn lignende produkter

Forbedre opplevelsen

med kinolignende surround-lyd

 • HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI-digitalutgang for enkel tilkobling med bare én kabel

  HDMI står for High Definition Multimedia Interface. Dette er en direkte digital forbindelse som kan overføre både digital HD-video og digital flerkanalslyd. Ved å eliminere konverteringen til analoge signaler får du perfekt bilde- og lydkvalitet, helt uten støy. HDMI er fullstendig bakoverkompatibelt med DVI (Digital Video Interface).

 • Høydefinisjons JPEG-avspilling for bilder i virkelig oppløsning

  Høydefinisjons JPEG-avspilling for bilder i virkelig oppløsning

  Med høydefinisjons JPEG-avspilling kan du vise bildene dine på TVen med oppløsninger opptil to megapiksler. Nå kan du vise de digitale bildene dine med fullstendig klarhet, uten tap av kvalitet eller detaljer – og dele dem med venner og familie i din egen stue.

 • DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  DTS, Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd DTS- og Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • 12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12 bit / 108 MHz videobehandling for skarpe og naturlige bilder

  12-bit video-DAC er en fremragende digital-til-analog-konverterer som bevarer alle detaljer i den opprinnelige bildekvaliteten. Den viser raffinerte nyanser og jevnere gradering av farger, noe som resulterer i et mer levende og naturlig bilde. Begrensningen til vanlig 10-bit DAC blir enda tydeligere ved bruk av store skjermer og projektorer.

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du nyte DivX-kodede videoer i din egen stue. Medieformatet DivX er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som gir deg muligheten til å lagre store filer, for eksempel filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-opptakbare plater. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett hendig filformat.

 • Tårnhøyttalere i full lengde for en mer imponerende lyd

  Tårnhøyttalere i full lengde for en mer imponerende lyd
 • Videooppskalering for forbedret oppløsning på opptil 1080i

  Med videooppskalering kan du øke oppløsningen til SD-videosignaler (Standard Definition) som DVDen bruker, til HD (High Definition), slik at du vil kunne se mange flere detaljer i et skarpere, mer virkelighetsnært bilde. Det ferdige HD-bildet kan vises på en HD-skjerm via HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

 • USB Direct spiller av bilder og musikk fra USB-fastminnestasjoner

  Det er bare å koble enheten til USB-porten på DVD-systemet fra Philips. Den digitale musikken og de digitale bildene dine spilles direkte fra enheten. Nå kan du dele de beste øyeblikkene med familie og venner.

 • Filmer: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og visningsopplevelse.

 • Musikk: CD, MP3-CD, CD-R/RW og Windows Media™-lyd

  Muligheten for avspilling i flere formater gjør at du kan spille av de fleste plateformater for maksimal platekompatibilitet og lytteopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i