Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Trådløse hjemmekinohøytalere med surroundlyd

  • KA
  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Trådløse hjemmekinohøytalere med surroundlyd

  Trådløs kinoaktig surroundlyd

  HTL9100 er Philips’ første SoundBar med ekte surroundlyd fra trådløse avtakbare høyttalere. Nyt friheten ved tilfeldig og midlertidig plassering av surroundhøyttalerne kun når du trenger det. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Trådløse hjemmekinohøytalere med surroundlyd

4.1-kanals trådløs surroundlyd, Bluetooth®, To HDMI-innganger og HDMI ARC-utgang, Aluminium HTL9100/12 Finn lignende produkter

Trådløs kinoaktig surroundlyd

med avtakbare høyttalere

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Koble til HDMI x 2 for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens audio HDMI x 2-utgang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Trådløs musikkstreaming via Bluetooth

  Bluetooth er en trådløs kommunikasjonsteknologi med kort rekkevidde som er både stabil og energieffektiv. Teknologien muliggjør enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter, slik at du kan spille av favorittmusikken din fra alle smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner, inkludert iPod og iPhone, med en Bluetooth-aktivert høyttaler.

 • Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  Dolby Digital og Pro Logic II surround-lyd

  En innebygd Dolby Digital-dekoder fjerner behovet for en ekstern dekoder ved å behandle alle de seks kanalene for lydinformasjon, for å gi en surround-lydopplevelse og en forbløffende naturlig følelse av atmosfære og dynamisk realisme. Dolby Pro Logic II gir deg fem kanaler med surround-behandling fra en hvilken som helst stereokilde.

 • Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  Surround på forespørsel – avtakbare trådløse surroundhøyttalerne

  La deg omslutte av enestående surroundlyd når du vil. Det er bare å ta av de trådløse surroundhøyttalerne fra Soundbar-hovedenheten og plassere dem bak i rommet for å få en full 5.1-surround-lydopplevelse med spill og filmer. Når du er ferdig, setter du tilbake høyttalerne for å bruke den stilige Soundbar-enheten for musikk og TV-programmer. Det er ingen nettverksforstyrrelse når du bruker eiendomsbeskyttet trådløs lydteknologi sammen med surroundhøyttalere som opererer på en unik frekvens. Resultatet er et helt trådløst surroundsystem med tapsfri lydkvalitet for både musikk og filmer.

 • Retningssensoren sørger for den beste lyden med en hvilken som helst plassering

  Retningssensoren sørger for den beste lyden med en hvilken som helst plassering

  Det som bestemmer kvaliteten på lydopplevelsen, er hvordan SoundBar-høyttaleren er plassert i rommet. Heldigvis kommer dette systemet med en smart sensor for automatisk retning, noe som umiddelbart optimerer lydkvaliteten når den oppdager om SoundBar-høyttaleren er plassert horisontalt eller vertikalt. Uansett om du velger å plassere SoundBar på en hylle eller å montere den på veggen, kan du være sikker på at du alltid får en suveren lydopplevelse.

 • Retningssensoren sørger for den beste lyden med en hvilken som helst plassering

  Retningssensoren sørger for den beste lyden med en hvilken som helst plassering

  Det som bestemmer kvaliteten på lydopplevelsen du får, er hvordan lydplanken er plassert i rommet. Heldigvis kommer dette systemet med en smart audio-retningssensor som umiddelbart optimerer lydkvaliteten når den oppdager om lydplanken ble plassert horisontalt eller vertikalt. Uansett om du velger å plassere lydplanken på en hylle eller å montere den på veggen, kan du være sikker på at du alltid får en suveren lydopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i