Soundbar-høyttaler

  Oppslukende surroundlyd for alle TV-er

  Soundbar-høyttaleren HTL7140B fra Philips er laget for å levere oppslukende surroundlyd og har nylig patentert Ambisound-teknologi, 5.1-kanals lyd med 320 W total utgangseffekt og vinklede drivere for å skape kraftfull lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

5.1-kanals trådløs subwoofer, Bluetooth®-aptX, AAC og NFC, HDMI 4K-2K, Ambisound-teknologi HTL7140B/12 Finn lignende produkter

Oppslukende surroundlyd for alle TV-er

med trådløs subwoofer

 • Ambisound-teknologi for ekte surroundlyd

  Ambisound-teknologi for ekte surroundlyd

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surroundlyd fra en stilig soundbar-høyttaler. Den gir en omsluttende 5.1-kanals lydopplevelse, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon sørger Ambisound for en svært oppslukende og bredere lydeffekt.

 • 5.1-flerkanalslyd for svært oppslukende surroundlyd

  5.1-flerkanalslyd for svært oppslukende surroundlyd

  HTL7140B har 5.1-flerkanalslyd og en svært oppslukende lydeffekt. De fleste soundbar-høyttalerne nå til dags har 2.1-kanals lyd, men HTL7140B har 5.1-kanals lyd og seks innebygde forsterkere som sørger for en fantastisk lydkvalitet. Disse 5.1-systemene bruker samme høyttalerkanaler og konfigurasjon med fronthøyttalere til venstre og høyre side, en senterhøyttaler, to surroundhøyttalere og en subwoofer. Systemet støtter Dolby Digital Pro Logic 2.

 • Tilpasset senterhøyttaler for god stemmeklarhet

  Tilpasset senterhøyttaler for god stemmeklarhet

  De fleste soundbar-høyttalerne på markedet er med 2.1-kanals lyd. Senterhøyttaleren fungerer som en 2.1-kanals enhet, og tale høres uklart. HTL7140B har to tilpassede drivere med egne forsterkere og en annerledes signalbehandling. Ved å forsiktig bearbeide lyden blir det mulig å skape et bredere lydbilde enn når driverne leverer den samme lyden. Lydbildet blir større enn lengden på soundbar-høyttaleren. Brukere kan enkelt følge med når de ser på fremmedspråklige filmer eller TV-serier samt nyhetene.

 • HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K-gjennomstrømming for UHD-innhold

  HDMI 4K2K omfatter HDMI 1.4-standarden. Dette muliggjør støtte for videoinnhold med svært høy oppløsning (UHD). For øyeblikket er dette 4K, som på sitt beste består av 4096 x 2160 piksler, eller fire ganger så stort som standard 1080p HD-visning. Termen dekker en noe lavere 4K-oppløsning på 3840 x 2160 piksler. Begge formatene støttes via HDMI 1.4 4K-skjermer og sørger for at avanserte hjemmekinosystemer stiller i samme klasse som mange kommersielle kinoer. Med denne standarden som integrert er høyttalerne klare for 4K-TV-ene som vil komme på markedet.

 • Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Nøyaktig vinklede drivere for bredere lydeffekt

  Nøyaktig vinklede drivere for bredere lydeffekt

  Diskanthøyttalerne er vinklet 45 grader og sender de høye frekvensene til siden, slik at frekvensene også får et større lydområde. Kombinasjonen av driverne som er plassert foran, de vinklede diskanthøyttalerne og egenutviklet lydbehandling og akustikk kalles Ambisound og har en bredere lydeffekt.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i