Soundbar-høyttaler

  Soundbar-høyttaler

  Kraftig lyd for alle TV-er

  Philips HTL6145C lydplanke har tynn profil, kvalitetslyd og dundrende bass. Subwooferen er ekstra slank og kan plasseres overalt for å maksimere effekten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-høyttaler

2.1-kanals trådløs, slank subwoofer, Bluetooth®-aptX, AAC og NFC, Én HDMI-inngang og HDMI ARC-utgang, Kun 29, 8 mm slank HTL6145C/12 Finn lignende produkter

Kraftig lyd for alle TV-er

med en slank trådløs subwoofer

 • Dobbelt reflekssystem for slagkraftig bass

  Dobbelt reflekssystem for slagkraftig bass

  De fleste subwooferne på markedet bruker én bassport og én driver, men for kraftigere og tydeligere bass er det nødvendig med to bassporter. To bassporter gir større rom, noe som øker luftstrømmen og reduserer forvrengning, samtidig som bassen blir sterkere. Med to drivere på 6,5 tommer og to bassporter blir bassen fra det doble bassreflekssystemet mye bedre enn fra en vanlig subwoofer.

 • Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere for Crystal Clear Sound

  Med Philips' Crystal Clear Sound kan du nå skille ut og sette pris på hver lille lyddetalj, slik det er meningen de skal høres, og slik artisten eller regissøren ville at du skulle høre dem. Crystal Clear Sound gjengir lydkilden – enten det er en actionfilm, en musikal eller en liveforestilling – ærlig, presist og uten forvrenginger. Philips' hjemmekinoanlegg med Crystal Clear Sound holder lydbehandlingen på et minimum, slik at renheten i det originale lydinnholdet bevares. Resultatet er en riktigere lyd.

 • Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

  Bluetooth® (aptX® og AAC) for trådløs musikkstreaming

 • One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  One-Touch med NFC-aktiverte smarttelefoner for Bluetooth-paring

  Pare Bluetooth-enheter enkelt med One-Touch NFC-teknologi (Near Field Communications). Bare berør NFC-området på en høyttaler med smarttelefonen eller nettbrettet med NFC for å slå på høyttaleren, starte Bluetooth-paring og begynne å streame musikk.

 • Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Virtual Surround-lyd for en realistisk filmopplevelse

  Philips' Virtual Surround-lyd produserer fyldig og oppslukende surroundlyd fra et høyttalersystem på mindre enn fem høyttalere. Uhyre avanserte spatialalgoritmer gjenskaper nøyaktig de soniske karakteristikkene som finnes i et ideelt 5.1-kanalmiljø. Alle stereokilder med høy kvalitet gjøres til virkelighetsnær, flerkanals surroundlyd. Du trenger ikke kjøpe ekstra høyttalere, ledninger eller høyttalerstativer for å oppnå en lyd som fyller rommet.

 • Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Slank trådløs subwoofer for vertikal og horisontal plassering

  Slank trådløs subwoofer for vertikal og horisontal plassering
 • Koble til en HDMI-inngang for flott bilde- og lydkvalitet

  Gled deg over fantastisk 3D-avspilling og krystallklar 5.1- eller 7.1-lyd, ganske enkelt ved å koble spillerens HDMI-lydinngang til koblingen i AV-mottakeren uten 3D.

 • Kraftig lyd på 320 W

  Seks neodymwoofere og to førsteklasses soft dome-diskanthøyttalere, som produserer krystallklare høye toner og sikrer førsteklasses lydkvalitet. Den totale lydutgangen er 320 W, som er tilpasset en kraftig 8" 220 W subwoofer. HTL6140 er ikke bare svært tynn, det høres også svært bra ut.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i