Daily Collection

Foodprocessor

  Daily Collection

  Foodprocessor

  Spar plass og energi

  Spar plass, energi og tid med Philips-foodprocessoren HR7625/70 med vertikal utforming. Den er svært kraftig og multifunksjonell, slik at du enkelt kan gjøre all tilberedning på rekordtid! Hurtigmikser er inkludert. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Daily Collection Foodprocessor

500 W, Kompakt 2-i-1-oppsett, 2 l bolle HR7625/70 Finn lignende produkter

Spar plass og energi

Ultrakompakt foodprocessor med hurtigmikser

 • Alt tilbehøret får plass i bollen for kompakt oppbevaring

  Alt tilbehøret får plass i bollen for kompakt oppbevaring

  Med MicroStore kan du oppbevare alt tilbehøret i bollen for enkel og kompakt oppbevaring.

 • To hastigheter og pulsering

  To hastigheter og pulsering

  Philips-foodprocessoren har to hastighetsinnstillinger slik at den kan tilpasses både myke og harde ingredienser. I tillegg er det en pulsfunksjon som du for eksempel kan bruke til hakking av hvitløk eller knusing av is.

 • Motor på 500 watt for å håndtere store mengder og tung elting

  Motor på 500 watt for å håndtere store mengder og tung elting

  Med motoren på 500 W, 2 hastighetsinnstillinger og pulseringsknapp kan du velge riktig hastighet for optimale resultater

 • Utfører enkelt 25 funksjoner eller mer

  Utfører enkelt 25 funksjoner eller mer

  Foodprocessoren leveres med sju typer tilbehør for å utføre 25 funksjoner eller mer. Tilbehøret – som kan vaskes i oppvaskmaskin – er et elteredskap for å blande røre og tung elting. En hakkekniv i rustfritt stål for å tilberede kjøtt og grønnsaker. Metallskiveutstyr for å håndtere middels strimling og maling. Uknuselig hurtigmikser på 1,5 l til blanding, knusing og til å røre sammen forskjellige ingredienser. Og en emulgeringsplate for å tilberede mat som pisket krem og majones.

 • Den vertikale utformingen tar opptil 35 % mindre plass på kjøkkenet

  Den spesielle vertikale utformingen er 35 % mindre enn foodprocessorer som står side ved side. Dette gir deg mer verdifull benkplass, og det betyr at selv de minste kjøkken nå kan ha en foodprocessor.

 • Leveres med hurtigmikser

  Foodprocessoren leveres med sju typer tilbehør som kan utføre 28 funksjoner. Disse er følgende: en kniv i rustfritt stål for å kutte, blande, røre, knuse, skjære, vende, mose, hakke og mikse, en elteenhet for (kraftig) elting, en kutteenhet for å kutte grønnsaker og frukt, en strimleenhet for å strimle grønnsaker, frukt og ost, en emulgeringsplate for å piske, vispe og emulgere, en malingsenhet for å male poteter og en mikser for å mikse, knuse, skumme, finmale, lage pureer, homogenisere, presse, male, riste og røre.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i